Version2 Insight: Har du styr på virksomhedens it-sikkerhed?

Illustration: leowolfert/Bigstock
Er dit firmas it-sikkerhed organiseret gennem risikostyring? Få 18 sider med gode råd til, hvordan du får styr på it-sikkerheden med PDF-magasinet Version2 Insight, du kan hente gratis her.

Et nyt Version2 Insight-magasin er på gaden - denne gang med fokus på it-sikkerhed og risikostyring, som er vejen frem, hvis du vil sikre din virksomhed på den bedst mulige måde.

Version2 Insight sætter over 18 sider fokus på risikostyring og it-sikkerhed og samler gode råd fra eksperter, blog-indlæg fra en it-sikkerhedschef, og et interview med Eccos risikochef i én pakke, som du kan downloade gratis i PDF-format.

I denne udgave af Version2 Insight finder du blandt andet:

  • Hvorfor bruge risikostyring? Det handler om at beskytte det vigtige, i stedet for at prøve at beskytte alt.

  • Gode råd om, hvordan du giver medarbejderne lov til at bruge smartphones og tablets, uden at købe dyre værktøjer til at styre sikkerheden.

  • Historien om Eccos Per Silberg Hansen, som gik fra at være it-sikkerhedschef til nu at håndtere alle risici for Ecco, der har 20.000 ansatte verden rundt. Få hans gode råd til, hvordan du får ledelsen til at støtte op om it-sikkerheden.

  • 6 gode tips til sikkerhed på områder, som ofte bliver overset. Har du for eksempel styr på, om dine netværksprintere er nemme mål for hackere?

  • Gør som en efterretningstjeneste og uddan dine brugere til at kende en trussel, skriver sikkerhedschef Patrick Mylund Nielsen i sit blogindlæg.

Version2 Insight har flere sponsorer tilknyttet, men de har ikke haft indflydelse på indholdet. Når du henter magasinet, accepterer du samtidig at blive kontaktet af én eller flere af sponsorerne - Konica Minolta, Dubex og Check Point Software Technologies.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Casper Thomsen

Hej Michael.

Det er sponsorerne og salg af leads, der er med til at finansiere disse magasiner og resten af Version2. Leads på Version2 er ikke nyt - det har vi således brugt i forbindelse med whitepapers siden 2007.

Se også diskussionen i forbindelse med det forrige magasin
http://www.version2.dk/artikel/version2-insight-windows-8-48991

Ved at acceptere betingelserne, giver du kun tilladelse til, at de navngivne sponsorer må kontakte dig. Hvis du på et tidspunkt skulle modtage henvendelser fra anden part vil der være tale om et brud på markedsføringsloven i stil med øvrigt spam, du måtte modtage.

Mvh Casper

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere