Version2 Infosecurity: Bliv klogere på dagens mange it-sikkerhedsudfordringer

Illustration: Rie Neuchs
Alvorlige it-sikkerhedsangreb på danske virksomheder og ny lovgivning har øget behovet for viden og debat om dagens it-sikkerhedsudfordringer. Version2s it-sikkerhedsmesse Infosecurity til maj bidrager med faglig viden på højt niveau.

Ser vi med Meltdown og Spectre helt nye typer sårbarheder udgøre et stigende problem? Hvordan lever vi op til persondataforordningen, GDPR?

Hvordan sikrer professionelle IoT-udviklere deres produkter? Og hvordan ser den etiske profil ud for white hackerne, som i stadigt stigende grad inviteres inden for til at pen-teste produkter og systemer?

Der er fuld gang i spørgesmål og debat inden for it-sikkerhed efter et år med store alvorlige angreb på danske virksomheder, ny lovgivning og nye overvejelser omkring, hvorvidt samarbejdet mellem det offentlige og det private er godt nok til at yde et tilstrækkeligt værn mod hacker-angreb og anden cyberkriminalitet.

Version2s it-sikkerhedsmesse Infosecurity, som afholdes 2. og 3. maj i Øksnehallen i København, giver rig mulighed for både at blive klogere på en række delemner inden for it-sikkerhed: compliance, IoT, basal it-sikkerhed, blockchain, sikkerhed i kritisk infrastruktur og hacking.

Tilmeldingen er åben.

GDPR og ransomware fylder meget

I år er der stor interesse for den nye persondataforordning fra EU, cyberangreb med malware og ransomware, sikkerhed i internet of things og etiske aspekter ved white hacking. Men mulighederne med blockchain og kunstig intelligens (AI) trænger sig også ind på dagsordenen.

På konferencemessen får du mulighed for at møde forskere og eksperter inden for alle it-sikkerhedsproblematikker og drøfte dine udfordringer og mulige løsninger på truslerne med fagfæller.

Blandt de mange keynote oplæg er Head of Product Management, Carsten Nielsen, Kamstrup, og tidligere chef i Forsvaret Efterretningstjeneste, Ebbe B. Petersen, mens holdkaptajn på det danske cyberlandshold, Morten Eskildsen, vil gøre dig klogere på potentielle etiske udfordringer, når man hyrer white hat hackere til penetrationstest af ens systemer.

Men du kan også overvære et Hacker Challenge eller deltage i teknologiske topmøder med paneldebat om aktuelle it-politiske og it-faglige emner.

Version2 Datacenter, som afholdes parallelt, sætter fokus på tekniske og ledelsesmæssige muligheder med datacenter og cloud.

Et kompetent advisory board bestående af repræsentanter fra universiteter, organisationer og it-sikkerhedsfirmaer har sammen med Version2-redaktionen planlagt de to dages mange keynotes, der skal bidrage med faglige og casebårne oplæg om aktuelle it-sikkerhedsproblematikker.

Vi forventer 3.000 deltagere på Infosecurity over de to dage, og der vil således være mulighed for masser af faglig sparring og dialog mellem deltagerne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere