Undskyld - fejludsendelse af gamle nyhedsbreve

Alle abonnenter på Version2's nyhedsbrev modtog søndag aften op mod 10 gamle nyhedsbreve på grund af en teknisk fejl, hvilket vi beklager dybt.

En teknisk fejl i vores mail-motor har desværre ført til, at vi søndag aften har udsendt 10 gamle nyhedsbreve til alle abonnenter.

Der skulle nu være sat prop i hullet, men det er en meget beklagelig fejl, og vi undskylder selvfølgelig til alle, der modtager e-mail fra os.

Vi har tidligere haft samme fejl, hvilket har ført til, at vi har indført en række stop-procedurer i udsendelsen, ligesom vi er ved at omskrive det modul, der står for afsendelsen.

Det har desværre vist sig ikke at være tilstrækkeligt, og vi undersøger nu sagen til bunds og følger op med yderligere information her.

Undskyld! Og ja, vi skylder kage.

Opdateret: Jeg har skrevet et blog-indlæg om årsagen til fejlen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (11)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Martin Glob

"En teknisk fejl i vores mail-motor har desværre ført til..."

Nu ville de klæde et medie som Version2 at skrive, hvad der i virkeligheden gik galt. En teknisk fejl er vel typisk når en switch dør, et kabel knækker, en RAM blok står af...

Men hvilken (specifik) tekniske fejl var det lige, der fik gamle nyhedsbreve til at genopstå fra de evige SMTP marker? Og med et helt andet subjekt?

Kom nu... fortæl fortæl ;-) Vi kunne jo alle lære noget af det! Også selvom det måske bare var en "Ups... der fik jeg da lige trykket på den forkerte knap"

Martin :-)

  • 8
  • 1
#5 Benni Bennetsen

Jeg fik masser af cookies så snart jeg læste artiklen :p Grineren nok, hvordan det lige har kunnet ske, jeg kan ikke lige regne ud, hvordan man lige kan havne i situationen.. Noget med en "prøv igen knap" til mail-adresse, der har fejlet for at forsøge at sende igen, og der har været et helt forkert join.. ?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere