Version2 fylder 5: Del din historie med os

I dag fylder Version2 fem år. Kom med din bedste Version2-anekdote og vind en flot præmie.

I dag er det præcis fem år siden, at Version2.dk slog de virtuelle porte op for danske it-professionelle. I den forbindelse vil vi gerne høre, hvad Version2 har betydet for dig. Måske fik du dit første job gennem Version2? Eller er Version2 stedet, hvor du blev introduceret til ny kode, der senere har vist sig helt uundværlig? Måske har du fundet inspiration i et blogindlæg, der har ændret dine synspunkter?

Del din Version2-historie med os i debatten. Redaktionen udvælger det bedste indlæg, der bliver præmieret med en 4 gigabyte USB-nøgle udformet som Version2's kamæleon-maskot..

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Rolf Ask Clausen

Helt kort, så har Version2 bygget et fanstastisk netværk af it-professionelle op. For mig har det betydet muligheden for at være vært ved nogle meget meget spændende og sjove arrangementer.

For eksempel om agil udvikling og om mobil-tjenester. Men også for nogle år siden et meget spændende re-battle mellem Sinclair og Commodore-folk en aften på Ingeniørhøjskolen.

Det har været og er fortsat en fornøjelse blandt de store at mødes med og diskutere med Version2s læsere.

  • 0
  • 0
#2 Casper Thomsen

For mig har det været en generel oplevelse af at blive langt klogere på it-verdenen gennem de blogs og kommentarer, som løfter Version2's journalistik. Det er ofte læsernes kommentarer, som giver et andet perspektiv på tingene med udgangspunkt i hverdagen hos almindelige it-professionelle.

  • 1
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere