Version2 får ny redaktør

Mediehuset Ingeniøren udpeger Daniel Bergsagel som ny redaktør for it-mediet Version2, et af landets mest indflydelsesrige sites blandt it-professionelle.

Den 1. december får Version2 ny redaktør i Daniel Bergsagel, der overtager posten efter Morten K. Thomsen.

Version2 har siden sin etablering i 2006 vokset sig til at blive et af landets vigtigste og mest indflydelsesrige it-medier. Og med sine 92.000 brugere og 1,7 millioner sidevisninger pr. måned er Version2 samtidig et af de største.

Med tiltrædelsen af den erfarne Daniel Bergsagel som ny redaktør for Version2 er forventningen, at mediet skal vokse endnu mere målt både på publikum og indflydelse.

Det skal ske med stærk journalistik, en stadigt stærkere brugerinddragelse i onlinedækningen, og ved endnu flere faglige konferencer og debatmøder, hvor læsernes ekspertviden kan sættes i spil i mødet med politiske beslutningstagere.

Version2 arbejder for at øge de it-professionelles indflydelse i de samfundsmæssige dagsordener, som det allerede er set med de stærke publicistiske resultater omkring eksempelvis NemID, rejsekortet og digitale valg.

»Version2’s læsere hører til blandt de mest engagerede og dygtige i landet. Debatten på vores site er konstruktiv og klog, hvilket er en sjælden gave for et onlinemedie. Derfor er Version2 også kendt som det medie, der med troværdighed kan tale med om, hvad der foregår inde i de digitale systemer og bag de store it-projekter. Vores særlige ansvar er at holde fast i disse væsentlige emner, der sjældent bliver fulgt til dørs af mere brede medier. Det skal vi blive ved med,« siger Daniel Bergsagel.

Med sin fortid som redaktør på blandt andet Computerworld fra 2000-2004 og mange års erfaring med online- og communityudvikling fra både Politiken og Ingeniøren, har Daniel Bergsagel de kompetencer, der skal til for at løfte Version2 videre til at blive Danmarks førende it-medie både publicistisk og kommercielt:

»Med Daniel med på holdet har vi en profil i spidsen, der kan sikre Version2’s faglige betjening af læserne og den publicistiske rolle som opvakt vagthund, samtidig med at hans brede erfaringsgrundlag og kreative sind er garanten for nye kommercielle tiltag, hvor troværdigheden bevares intakt ,« siger Mediehuset Ingeniørens chefredaktør, Arne R. Steinmark.

Redaktørskiftet kommer, efter at Version2’s redaktør gennem fem år, Morten K. Thomsen, har fået job i kommunikationsbranchen.

»Morten har flyttet Version2-kendskabet fra niche til mainstream, hvor han som flittig gæst og kommentator på tv har cementeret brandets betydning og indflydelse. Nu giver han stafetten videre på et tidspunkt, hvor Version2 er udrustet til at rykke videre til næste plateau,« siger Arne R. Steinmark.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere