Version2 er klar som iPhone-app - hent den gratis her!

Version2's app til iPhone med de seneste it-nyheder og -blogs er nu landet i App Store, hvor du kan hente den helt gratis.

Det har længe været muligt at tage Version2 med på mobiltelefonen, men vi kan nu også tilbyde Danmarks bedste it-nyheder og -blogs som en applikation til iPhone.

Version2's iPhone-app kom gennem Apples nåleøje i weekenden, og du kan nu hente den gratis.

Som beskrevet for en uge siden er der også en app på vej til Android, og den er lige på trapperne.

Læs også: Sådan laver Version2 gratis apps til Android og iPhone

Den første udgave af Version2's app giver adgang til de seneste it-nyheder og it-blogs, som du kender fra version2.dk. I første udgave er det ikke muligt at læse kommentarer, men den funktion arbejder vi på i næste udgave.

Hvis du efter at have installeret og prøvet app'en har andre spørgsmål eller kommentarer, skal du være meget velkommen til at skrive i debatten herunder.

Du kan hente den nye app til iPhone ved at benytte dette link til iTunes, søge på ?Version2? i App Store eller ved at benytte nedenståede QR-kode, som linker direkte til applikationen.

Eksternt billede

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (14)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Jesper Lund Stocholm Blogger

Hej Version2,

Kunne I ikke offentliggøre en liste over jeres milepæle (sprint-goals) ?

App'en er faktisk ret lækker i design og virkemåde, men jeg er lidt skuffet over funktionaliteten pt. Jeg er klar over, at der kommer mere senere, men det kunne være fedt, hvis I ville løfte sløret for jeres "release-plan" for app'en.

 • 0
 • 0
#6 Jakob Damkjær

at der ville være mulighed for at kommentere og logge ind via appen...

Ikke at der er behov behov for en app for at lave det. Det er der massere af mobile websites der kan håndtere logins og kommentare uden app...

Hvad er formålet med at udgive en app der kan mindre end selv det begrænsede mobilweb side ?

At man vil ha adgang til teksten fra artikler uden kommentarer når man ikke har netdækning... for det sker så ofte i Danmark.

 • 0
 • 0
#7 Casper Thomsen

Kunne I ikke offentliggøre en liste over jeres milepæle (sprint-goals)?

Vi har ikke den storstilede release plan, men på tegnebrædtet er først og fremmest muligheden for at se kommentarer. Dette kommer, når vi lige har den første iPhone- og Android-udgave på plads.

Derefter vil vi formentlig være på en Drupal-platform, hvor vi har andre muligheder, og så tager vi den derfra. Vores egen og brugernes feedback vil også være med til at bestemme, hvilke funktioner vi vil understøtte.

Jeg ved godt, at funktionaliteten i første udgave af app'en ikke er overvældende, men vi har prøvet at fokusere på basisfunktionalitet til at begynde med.

Andre funktioner, som umiddelbart vil give mening på app'en:

 • Muligheden for at søge
 • Muligheden for at se gallerier
 • Muligheden for emne-/kategoribaseret tilgang til indhold, herunder også blogs. Altså at jeg kan vælge eksempelvis din blog og se alle indlæg herfra
 • Muligheden for at logge ind og skrive kommentarer direkte fra app'en. Lige nu vil det kræve alt for meget at implementere, men på Drupal vil det muligvis være mere lige til

Når jeg ikke er mere konkret, er det fordi det er helt nyt land for os, og fordi vi lige nu har fokus på at lave et hammergodt mobilsite på vores nye Drupal-platform.

Mvh Casper, Version2

 • 0
 • 0
#8 Casper Thomsen

Kan det passe man ikke kan finde app'en, hvis man bruger en amerikansk iTunes konto? I så fald: Vil det være bøvlet for jer at gøre et eller andet, så den bliver tilgængelig fra sådanne?

Som Michael gættede på, så har kun Danmark været slået til. Det er vi ved at få ændret, så den kan hentes fra alle lande.

Mvh Casper, Version2

 • 0
 • 0
#9 Casper Thomsen

Smukt, men hvornår kommer der så en version no 2 (sic!) som også er tilpasset den lidt større iPad?

Vi har ingen konkrete planer om en iPad-app.

Jeg er dog selv meget begejstret for iPad'en, selv om jeg historisk set ikke har været den største tilhænger af Apple-produkter for at sige det mildt.

Imidlertid går vores tanker i forhold til iPad'en (og de mange andre tavle-pc'er, som vælter frem) først og fremmest på, hvordan vi kan tilpasse vores website.

Vi bringer i morgen et blog-indlæg på Version2.1 om netop dette emne, og jeg håber, at du har lyst til at deltage i debatten der. Vi har nemlig brug for jeres input :-)

Mvh Casper, Version2

 • 0
 • 0
#10 Casper Thomsen

[quote]Hvorfor er Android-udgaven ikke klar? Er det Titanium som driller?[quote]

Det korte svar er ja.

Den grundlæggende funktionalitet er der, men der er nogle forskellige ting, som driller, når jeg lige nu sidder og tester den af på min HTC Desire.

Primært er der et problem med de små thumbnails, som vises i listerne med artikler og blog-indlæg. Disse billeder forsvinder, når man scroller væk fra dem, og de kommer ikke tilbage. Dette er et kendt problem i Titanium, men burde have være rettet i Appcelerator 1.6, som vi lige nu kører på.

Herudover er der nogle andre småting, som går ud over brugervenligheden, men vores udvikler kæmper på at få dem løst.

 • 0
 • 0
#12 Casper Thomsen

Hvad er formålet med at udgive en app der kan mindre end selv det begrænsede mobilweb side ?

Vi var også inde på denne diskussion i artiklen http://www.version2.dk/artikel/18280-saadan-laver-version2-gratis-apps-t... som jeg vil anbefale dig at læse debatten til, hvis du ikke har gjort det.

Nogle brugere foretrækker apps frem for det mobile web, fordi følelsen af hastighed og brugervenlighed kan være større i en app.

Samtidig fungerer både App Store og Android Market som en platform til at møde nye brugere, og vi har således også oplevet, at mange har hentet vores app allerede første dag, før vi havde fortalt nogen om den. Det kan være brugere, som ikke tidligere har kendt til Version2.

Vores mobilstrategi er lige nu på vores nye Drupal-platform at lave et mobil-website, som ikke føles begrænset på nogen måde, men giver mulighed for at logge ind, skrive kommentarer og så videre.

Ved siden af udvikler vi så nogle apps, som løbende vil få flere funktioner, men ikke vil få den fulde funktionalitet som mobil-websitet, blandt andet alene af den grund at det vil være for dyrt at genskabe i en app til flere platforme.

Vores nye apps er vores forsøg på at føle os frem og finde ud af, hvad der fungerer, og hvordan brugerne tager imod det. Det kan vi kun gøre ved at prøve os frem, og med vores begrænsede ressourcer har vi desværre ikke mulighed for på den korte bane at lancere meget komplekse apps til flere platforme, men forhåbentlig vil det komme hen ad vejen, hvis det giver mening kommercielt.

Mvh Casper, Version2

 • 0
 • 0
#13 Michael Lykke

Dette er et kendt problem i Titanium, men burde have være rettet i Appcelerator 1.6, som vi lige nu kører på.

Jeg er ked af at sige det, men den slags ting vil i opleve ofte når i satser på Titanium. Der er rigtig mange ting som "burde" være rettet i en given version men som viser sig stadigvæk at være et problem. Det samme gør sig gældende hvis man læser igennem deres bug-database - En del bugs står som lukket, men fejler stadigvæk.

Med det sagt så er det et udemærket bud på første version af app'en. Simpel og overskuelig, dog savner jeg kommentarer da de, for mig, er en stor del af værdien ved Version2. Men godt at se fokus har været på at holde det simpelt. :)

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere