Version2 er flyttet til nye servere

Opdateret: Vi har onsdag formiddag flyttet version2.dk til nye servere, og det skulle nu være muligt at logge ind og skrive kommentarer igen. Vi arbejder på at udbedre enkelte fejl, som du kan se her.

Som led i en større rokade er version2.dk onsdag formiddag flyttet til nye servere.

I tidsrummet 9.00-9.40 var det ikke muligt at logge ind eller skrive kommentarer, men det skulle nu være muligt igen.

Alle fejl i forbindelse med flytningen skulle nu være løst.

Opdateret 30. januar 2013 kl. 16.12

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (22)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#11 Casper Thomsen

why not cloud?

Det nye setup er virtuelt, og så er vi egentlige ligeglade, hvad der ligger bag af fysiske maskiner - vi har bare en aftale med leverandøren om kerner, ram osv.

Vi har tidligere leget direkte med Amazon EC2, men vi har brug for noget, der er langt mere managed og hvor en professionel partner håndterer og yder support på hele server/LAMP-stacken, så vi kan koncentrere os om selve applikationen (i dette tilfælde Drupal).

Desuden har vi ikke de store skalerings-behov, hvilket ellers vil være en af de store fordele med et cloud-setup.

Der skyder dog for tiden en række interessante niche-løsninger op, hvor firmaer tilbyder cloud-hosting til helt bestemte applikationer.

Inden for Drupal har vi blandt andre set Acquia Dev Cloud, som vi har prøvet af til et mindre site i halvandet år (http://www.acquia.com/products-services/acquia-dev-cloud), samt Pantheon (https://www.getpantheon.com/).

Begge disse benytter sig af en cloud-tjeneste til at levere virtuel hardware-infrastruktur (hhv. Amazon og Rackspace), men har så bygget en række tjenester (typisk med fokus på caching i form af Varnish, Memcached, Redis mv.), test-release-procedurer og support oven på. Her får du potentielt lynhurtig Drupal-hosting med fuld support til en relativ lav pris. Til gengæld må du så leve med amerikanske support-tider osv.

I takt med, at disse dedikerede cloud-løsninger bliver mere professionelle, tror jeg også, at de vil vinde indpas på bekostning af mere klassisk hosting. Men for vores vedkommende er tiden ikke lige til det endnu.

Langt svar på kort spørgsmål :-)

Mvh Casper, Version2

 • 7
 • 0
#15 Henrik Wahlberg

Kan man komme med ønsker til næste forbedring. Hvis så, så ønsker jeg mig et nyt diskussions system, så kommentarer kommer i tråde. Jeg vil formode at rigtig mange af os er kapable med at skifte emne, svare på det rigtige indlæg osv, så der vil næsten kun være fordele... Please ? /mvh Henrik

 • 5
 • 0
#17 Michael Olesen

Tillykke med skiftet til nye servere, men hvorfor skal det stadigvæk tage over 3 sekunder at loade en artikel/side på v2 - er det ikke "normalt" at man, i denne forbindelse, laver en lille opskalering af serveren til den kommende belastning inden for den nærmeste fremtid?

 • 0
 • 0
#19 Michael Iversen

...flytningen er åbenbart sket uden de store problemer.

Jeg kom til at tænke på I nu formentlig har et gammelt setup til overs, - kunne I ikke prøve at sælge det til Berlingske-koncernen ?

Berlingske har tilsyneladende visse problemer at slås med - igen - for i det hele taget at være online.

 • 0
 • 0
#20 Henrik Kramselund Jereminsen Blogger

Tak for IPv6 på version2 - men i har glemt www.v2.dk.

Jeg mener ikke det er version2.dk der har domænet - men checker op på det.

Der er vist blevet opdateret: hlk@katana:hlk$ host www.v2.dk www.v2.dk has address 109.238.50.21 www.v2.dk has IPv6 address 2a02:9d0:2999:1::102

og kom så igang med at bruge IPv6 synes ikke der er så mange samtidige connections som der kunne være ;-)

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere