Version2 besøger 101 år gamle IBM i Lundtofte

23. juli 2012 kl. 10:01
Version2 besøger 101 år gamle IBM i Lundtofte
Illustration: Jesper Stein Sandal.
Sommertour: Version2 besøger mandag og tirsdag 101 år gamle IBM i selskabets gamle hovedkvarter i det sommergrønne Lundtofte i Nordsjælland.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Taxachaufføren beklager sig over, at der bliver mere tomt ude hos IBM i de gamle kontorer i Lundtofte nord for København og blot et solidt stenkast fra DTU. IBM er nemlig ved at flytte mange af medarbejderne ind mod hovedstaden ad Lyngbyvej, men det er alligevel Lundtofte-hovedkvarteret, Version2 lægger Sommertouren forbi i år.

Sidste år lå Sommertourens første etape hos IBM på Østerbro, hvor redaktionen blandt andet fik lejlighed til at se nærmere på al den gamle hardware, IBM havde gravet frem fra depoterne i anledningen af selskabets 100 års fødselsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Artiklen er skrevet som led i Version2's Sommertour 2012, hvor redaktionen sommeren igennem besøger it-virksomheder og rapporterer om medarbejdernes dagligdag og virksomhedens projekter. Se den samlede tour-plan her., hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til de besøgte virksomheder.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger