Version2 bag lås og slå

Sommertour: Version2's redaktion bor torsdag og fredag side om side med hundredvis af servere hos Interxion i Ballerup.

Forsvarligt placeret bag låste døre sidder Version2's redaktion torsdag og fredag hos hosting- og housing-firmaet Interxion i Ballerup.

Interxion lægger gulvplads og infrastruktur til stakkevis af servere fra forskellige kunder, som har valgt at lade Interxion stå for det praktiske arbejde med at drive et datacenter.

Adgangen til de hellige haller kræver foto-ID, adgangskoder, fingeraftryk og til tider endda irisgenkendelse, men du kan stadig logge på Version2 helt uden ekstra sikkerhed, selvom redaktionen er bag lås og slå.

Artiklen er skrevet som led i Version2's Sommertour 2012, hvor redaktionen sommeren igennem besøger it-virksomheder og rapporterer om medarbejdernes dagligdag og virksomhedens projekter. Se den samlede tour-plan her., hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til de besøgte virksomheder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Henrik Kramselund Jereminsen Blogger

Du kan spørge dem om siminn ikke snart sætter IPv6 på det dejlige trådløse kundenet :-)

De har meget lækre faciliteter derude og på mange måder et kritisk sted for dansk infrastruktur.

Jeg formoder I har fået en rundtur i gården med strøm og køling, der burde være en fotoreportage, hvis de vil tillade det. Jeg viser også gerne udstyr frem hvis I vil se L-root navneserveren derude eller andre ting hos os.

(std disclaimer, vi er kunde hos Interxion og har meget af vores udstyr derude, men jeg er ikke ansat derude :-) )

  • 3
  • 0
#3 Jesper Stein Sandal

Nu I selv nævner "men du kan stadig logge på Version2 helt uden ekstra sikkerhed", er det så ikke snart på tide I får smækket noget HTTPS på det POST-request som bruges til login?

Jeg har gjort opmærksom på, at der må være flere tusinde konferencedeltagere rundt om i verden, som efterhånden kender vores admin-logins til backenden, fordi vi har logget på via ukrypterede trådløse netværk og uden SSL. :)

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere