Verdensmesterskabet i Fortnite starter i dag - med 30 millioner dollars på højkant

Illustration: Fortnite
Verdensmesterskabet i det populære computerspil Fortnite afholdes de næste tre dage, og det har en samlet præmiepulje på 30 millioner dollars.

I dag starter verdensmesterskabet i computerspillet Fortnite, hvor 200 af de bedste spillere konkurrerer om en samlet præmiepulje på 30 millioner dollar.

Læs også: Epic Games' datacenter har mere end 35 petabyte Fortnite-data til analyse

Turneringen er delt op i to kategorier: solo og dobbelt, hvor spillerne henholdsvis er alene eller i hold af to.

Hver kategori har en præmie for førstepladsen på tre millioner dollars, svarende til lidt mere end 20 millioner kroner - jo tidligere spillerne bliver slået ud, des mindre er gevinsterne. Selv de dårligst placerede spillere og hold er garanteret en præmie på 50.000 dollars.

Læs også: Astralis snubler på hjemmebane: »Hvis bare en enkelt runde mere var gået i vores retning«

Verdensmesterskaberne løber over de næste tre dage i New York, hvor der samtidig kører en fan festival, som er en lille forlystelsespark, der indeholder genskabelser af steder fra spillet.

Spillene kan ses på Fortnites hjemmeside eller på Fortnites Twitch-kanal.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Hans Nielsen

Nørder...

Hvad mener du, med den tåbelig kommentar.

Er du så bare en gammel sur stoder, som slet ikke forstår ungdommen, eller hvad der sker i verden.

Hvor spil industrien for længe siden har overhalet film og andre industrier.

Eller er det fordi du mener at omkring 50% af befolkningen er nørter, fordi de spiller.

Eller er din kommentar bare et udtryk for, at du slet ikke forstår noget af denne verden, endsige kan finde ud af at spille.

Eller er din PC bare gået kold i sommervarmen, eller kan dit grafikort ikke trække de nye spil. Så din kommentar bare er fustration, over at du ikke kan være med.

Eller er din korte kommentar uden smiley eller andet, et udtryk for at du ikke har ret meget andet på sinde. Men du ville lige spilde din tid på at give din mening til kende, over noget du slet ikke forstår.

Hvis du føler dig personlig ramt, så er det også meningen og tilsigtet. Du er jo selv startet med at kaste smus og tilsvinde mange mennesker. Blandt andet mig, og mange andre som spiler. Da jeg formoder du ikke mener "Nørder" som noget positivt.

Men jeg regner med at få et svar, en undskyldning, eller en forklaring.

?

  • 1
  • 1
#4 Hans Nielsen

Helt ok, men glemte du så ikke lige en ";-)" Så virker det ikke som et skælds ord i denne forbindelse.

Det er jo svært at se nuancer i text. Og selv om du så mener at det store flertal af ungdommen, og et betydeligt mindre tal af befolkning er nørder :-)

Man skal normalt slet ikke bruge, sarkasme eller ligende når man skriver på nettet. Med mennesker man ikke kender. Slet ikke hvis man ikke antyder det, eller direkte skriver det.

Da mange ikke forstår det, da de jo ikke kan høre toneleje eller se smilet. Samt der er jo nogle som faktisk noget af det de skriver, selv om andre "normal" tænkende vil sige. De må mene det i sjov eller sarkatisk.

  • 0
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere