Facebook runder bruger nummer 1 milliard

Verdens største sociale netværk har netop rundet en milliard aktive brugere, meddeler Mark Zuckerberg, grundlæggeren af Facebook.

Facebook har nu 1.000.000.000 aktive brugere. Det svarer til en syvendedel af verdens indbyggere.

Ifølge Wikipedia bruger 35 procent af verdens indbyggere internettet. Dermed er omtrent 40 procent af verdens aktive internetbrugere på Facebook.

Tallet er så stort, at hvis Facebook var et land, ville kun Kina og Indien være større med henholdsvis 1,35 og 1,21 milliarder indbyggere.

Ifølge det amerikanske medie Today passerede Facebook den magiske grænse den 14. september. Sammen med det store brugerantal er også svimlende statistik i form af interaktioner på siden.

Således har der været 1.130 milliarder ”synes godt om”-tilkendegivelser, 140,4 milliarder venneforbindelser, 219 milliarder billeder og 17 milliarder check-ins. Derudover er 62,6 millioner sange blevet afspillet 22 milliarder gange – ifølge Today svarende til 210.000 års musik.

Læs også: Ekstreme Facebook-facts: Gemmer 100 petabyte billeder fra 526 millioner daglige brugere

Derudover kan det siges, at over halvdelen af danskerne en Facebook-profil. Det har Version2 også, og vi har netop rundet et mere jordnært antal likes - 500.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere