Verdens største DDoS-angreb sendte Github til tælling - i under ti minutter

Illustration: Github
Kodetjenesten Github blev i onsdags ramt af et DDoS angreb, som sendte 1,35 terabit trafik i sekundet mod siden. Tjenesten var nede i mindre end ti minutter.

GitHub blev i onsdags ramt af et DDoS angreb, der nåede en trafik på 1,35 terabit i sekundet. Det er det største DDoS-angreb registeret til dato, skriver Wired

Ifølge en meddelelse hos GitHub blev sitet angrebet af over tusind forskellige autonome systemer fordelt på titusindvis af unikke endpoints.

GitHub fik indenfor ti minutter assistance af anti-DDoS-tjenesten Akamai Prolexic, som omdirigerende trafikken og blokerede skadelig data.

Af meddelelsen fra Github fremgår det, at sitet var helt og delvist utilgængeligt i en periode på sammenlagt ni minutter.

Metoden brugt til angrebet var et memcached baseret amplification attack, som giver angriberen mulighed for at mangedoble trafikmængden via sårbare servere. Dette er blevet en populær metode, da den ikke kræver store botnet til at generere trafikken.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017