Velkommen til Version2 - it for professionelle

De digitale porte er slået op til et helt nyt medie for folk, der arbejder professionelt med it. Kom indenfor.

Mediehuset Ingeniøren er nu klar med netudgaven af det nye it-medie Version2 efter at have tyvstartet med it-nyheder på Ingeniørens website i oktober.

Version2 udkommer både på nettet og på tryk, hvor det første nummer udkommer i 80.000 eksemplarer fredag den 17. november. Version2 bliver dermed Danmarks største it-medie.

Version2 vil formidle væsentlige teknologiske tendenser og erfaringer mellem professionelle it-folk. Fokus er på det arbejdsnære og relevante, synsvinklen er de professionelle brugeres, og vægten lægges på nytteværdi og et højt fagligt niveau.

På nettet lægger vi særlig vægt på dialog med læserne. Vi har tilknyttet en række eksperter på væsentlige områder, og flere vil komme til. Det er folk med noget på både hjerne og hjerte. Vi håber, du vil dele viden og krydse klinger med både dem og os på redaktionen.

Til nettet har vi har fået etableret vores egen platform. Den er skruet sammen af dygtige udviklere fra det store, regionale mediehus Fyens Stiftstidende, som har specialiseret sig i open source-systemet Xoops og målrettet det til medievirksomheder.

De og vi har haft travlt gennem de seneste måneder for at få alle detaljerne på plads. Vi er utålmodige efter at komme i luften. Trods anstrengelser og grundighed ved vi, at med it-nybyggeri er børnesygdomme ikke til at undgå. Spotter du en fejl i funktionaliteten, eller har du ideer til, hvordan vi kan gøre version2.dk til et endnu mere brugervenligt sted, håber vi, du vil fortælle os det.

Også udviklingen af indhold til version2.dk ? eller v2.dk i daglig tale ? er i fuld gang. Nyhederne er motoren, der driver værket, og derudover lægger vi ud med blogs fra eksperterne og masser af it-job. I den kommende tid vil en lind strøm af andet indhold såsom whitepapers med dyb fokus på væsentlige it-problemstillinger blive introduceret.

Du er velkommen med dine kommentarer og ideer. Kontakt os på redaktionen@version2.dk eller skriv direkte til chefredaktør Vibeke Hjortlund på vih@version2.dk eller udviklingschef Casper Thomsen på cat@ing.dk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Ove Andersen

Det lyder rigtigt godt med et stort medie indenfor IT, og glæder mig meget til at være med her.

Men er der, eller kommer der RSS feeds til nyheder/blogs, som det er kendt fra Ingeniøren? Har ikke kunne finde nogen feeds på siden endnu, men måske er jeg bare blind :)

  • 0
  • 0
#6 Casper Thomsen

Hej igen, Ove.

Fra begyndelsen af næste uge regner vi med at være klar med vores daglige nyhedsbrev. Det burde selvfølgelig også være fremgået ved tilmeldingen, at nyhedsbrevet endnu ikke er i luften - men nu ved du det i hvert fald.

Vi ser meget frem til at få feedback på nyhedsbrevet, når det er gået i luften, så jeg håber at høre fra dig igen med ris eller ros.

Mvh Casper, Version2

  • 0
  • 0
#7 Daniel Møller

Tillykke med lanceringen.

Jeg synes det ser rigtig fornuftigt ud. Nyhederne virker langt mere relevante for mig (som .NET udvikler) end det er tilfældet hos jeres konkurrenter og så er det et par spændende bloggere i har skaffet - ser frem til at følge udviklingen :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere