Vær med til at kåre Danmarks bedste it-arbejdsplads

Version2 jagter sammen med de it-professionelle Danmarks bedste it-arbejdsplads. Vær med til at bestemme og deltag i konkurrencen om seks rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr.

Din mening er vigtig ? du ved bedst, hvordan en god arbejdsplads skal være. Derfor håber vi, du vil deltage i Version2's undersøgelse af de mest attraktive it-arbejdspladser i Danmark.

Klik her for at deltage i undersøgelsen

Udgangspunktet for Version2's profilanalyse er de 110 største danske it-arbejdspladser ? både it-virksomheder og store it-afdelinger. I undersøgelsen bliver du bedt om at forholde dig til en mindre del af det samlede antal. Blandt dem skal du naturligvis kun vurdere virksomheder, du har kendskab til.

Undersøgelsen kan besvares frem til den 6. august kl. 12:00. Det tager 10-15 minutter at besvare spørgeskemaet. Undersøgelsen gennemføres af Capacent Epinion, og din besvarelse er helt anonym.

Blandt deltagerne i undersøgelsen vil der desuden blive trukket lod om et rejsegavekort på 5.000 kr. og 5 gavekort à 1.000 kr.

Undersøgelsens resultater vil blive præsenteret i magasinet Version2 Profil 2008, der udkommer med Ingeniøren medio november, samt på Version2.dk.

Klik her for at deltage i undersøgelsen

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Jan Skinnerup

Hvis man skal vurdere de forskellige virksomheder ud fra hvor gode det er som arbejdsplads, så kræver det vel også at man enter er eller har været ansat hos en eller flere af dem?

Derudover er jeg med Kristian Ørmen - hvorfor er det kun de store IT virksomheder der "tæller".

  • 0
  • 0
#5 Deleted User

I disse online-tider er der åbenbart ikke tid til at holde ferie, så vi har allerede fået svar på jeres spørgsmål:

1) Besvarelser er anonyme over for Mediehuset Ingeniøren, men det er klart at analysevirksomheden kan kæde svar og e-mail sammen. De er dog underlagt regler om, at de ikke må videreformidle personlig data til 3. mand. Dette er helt normal praksis.

2) Det er de største it-arbejdspladser der er valgt, da disse er kendt af flest. Det ville være umuligt at få ret mange besvarelser pr. virksomhed for de små virksomheder, og analysen ville derfor ikke kunne bruges til noget som helst.

3) Man behøver ikke være ansat i virksomheden for at have en holdning til de forskellige virksomheder. Denne undersøgelse er ikke er arbejdspladsvurdering, men en imagemåling af virksomhedernes ry som arbejdsplads. I databehandlingen vil svar desuden blive vægtet med kendskab til virksomheden, således at svar fra dem, der har mest kendskab til virksomheden vægter mest i den endelige vurdering. Man bliver også kun bedt om at vurdere virksomheden, hvis man har kendskab til denne.

Med venlig hilsen

Tine Brandenborg, community builder, Verison2

  • 0
  • 0
#6 Henning Jensen

Hvad er "største IT-arbejdsplads"er, f.eks. dukker Arla foods og andre af de største danske selskaber op, men har en god del af dem netop outsourced deres IT, således at de har en forholdsvis lille IT-afdeling.

Så er der så en i IT-gråzonen som Ericsson, hvor intern IT også er outsourced, men er resten såsom drift,salg,opsætning og til dels udvikling af teleudstyr så IT-arbejde og hvor meget.

Grundlæggende er det nok det flydende IT begreb, der er problemet. Er det IT-arbejde at udvikle en embedded vindmølle styring, eller bliver det til IT-arbejde at udvikle en applikation der læser statistik fra en vindmøllestyring, eller er det først IT-arbejde når den pågældende applikation putter resultatet ind i et SAP system.

Venligst /Henning

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere