V2 Analytics styrker dit datagrundlag

25. august 2022 kl. 10:00
Promotional image for V2Analytics
Illustration: Version2.
Artiklen er ældre end 30 dage

Data er det nye guld/olie/indsæt selv værdifuld enhed.

Det har i årevis været en almen sandhed blandt virksomheder og myndigheder, der gerne vil være datadrevne i både drift og udvikling.

Data som kilde til vækst, rigdom og effektivisering fylder i både private virksomhedsplaner, hvor man vil forbedre og produktudvikle, og i Regeringens digitaliseringsstrategi, hvor man har et erklæret mål om at pudse kunstig intelligens på for eksempel danskernes sundhedsdata for at forbedre servicen og slanke administrationen.

Ambitionerne er mange, men faldgruberne er lige så mange, og derfor inviterer Version2 nu til første udgave af V2-analytics.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her samler vi mere end 300 professionelle data scientists, it-arkitekter, udviklere og CEOs for at blive klogere på strategisk anvendelse af de data, mange virksomheder og organisationer ligger inde med. 

Båd praktikere og rådgivere kommer og deler ud af hands on-erfaringer med, hvordan man skaber værdi og eksekverer en god data-strategi.

Du kan blandt andet høre om Topdanmarks erfaringer med Explainable AI i forsikringsbranchen, når head of data science, Stig Geer Pedersen, lægger vejen forbi.

Du kan komme med bag kulisserne på Matas’ arbejde med at skabe kundeindsigt baseret på data, og så kommer Lego forbi og deler erfaringer med at bygge en dataplatform i en kæmpe virksomhed samtidig med, at man behandler persondata sikkert og lovligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alt det og meget, meget mere, når vi slår dørene op til V2 Analytics 7. september klokken 09.00 på Kalvebod Brygge 31 i København.

Danmarks nye konference om data og analyse
V2 Analytics

For professionelle, der vil vide mere om effektiv anvendelse af data, strategisk overblik og hands-on erfaring.

Er du involveret i data og analytics-projekter, får du med sikkerhed udbytte af at deltage. I løbet af dagen kan du få sparring og inspiration fra både talere, udstillere og andre deltagere — alle med erfaring og interesse i AI, forandringsledelse eller datakvalitet.

7. september 2022  
kl. 09.00-15.00  
IDA Mødecenter, København

Konferencen er arrangeret af Version2

Læs mere om V2 ANALYTICS 2022

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger