USB-porten køler den bærbare i skødet

Mobile brugere af bærbare computere behøver ikke længere frygte at deres bærbare begynder at brænde i skødet på dem. USB-drevet køling er på vej.

Tilbehørsproducenten Belkin er nu klar med hjælp til de meget rejsende bærbarejere, der ofte må sidde og arbejde med deres bærbare på skødet.

En ny USB-drevet køleenhed skal forhindre den bærbare i at overophede.

Når man sidder med den bærbare i skødet sker det ofte, at batteriet bliver overophedet, og med de mange skandaler omkring batterier, der er brudt i brand, er der reelt tale om en risiko, som bærbar-brugere bør tage alvorlig, mener de i Belkin.

Belkin oplyser endvidere, at de har patenteret det særlige bølgedesign, der er medvirkende til at bringe varmen bort fra den bærbare.

Udsalgsprisen forventes at ligge omkring 250 kroner for den USB-drevne blæser.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Christian Nobel

.. i stedet for at arbejde på at løse det reelle problem, nemlig computerens (især processorens) strømforbrug - det hjælper nok når ULV processorene bliver mere gængse. Den afledte forøgede batterilevetid er så heller ikke at foragte.

Ind til da, så har Ikea et dejlig lavteknologisk bud på en løsning:

http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10086654

/Christian

  • 0
  • 0
#4 Kim Schulz

....sådan en plade havde jeg til min bærbar for ca 5 år siden. Mener bl.a. targus sælger dem, men der findes også flere "smarte" modeller til Mac fanboys. Der er også nogen som har indbygget det i en pude så man kan få den bærbare op i en ordentlig højde når man sidder med den på skødet i sofaen. så hvorfor denne pressemeddelelse's afskrivning?

  • 0
  • 0
#8 Ove Andersen

Der er nu meget forskel på bærbare computere.. Min ThinkPad bruger lige nu ca 13,5 W og hvis jeg virkeligt tuner den til strømsparende forbrug kan jeg få den under 10 W..

Det syntes jeg nu er ganske okay, taget i betragtning af skærmen tager en del strøm..

Det er rigtigt, at du kan få bærbare deer bruger langt mere strøm, men det afhænger ofte også af opsætningen af systemet, hvor meget strøm ens bærbar bruger..

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere