Ung sms-iværksætter jagter it-studerende i Aarhus

Efter opkøb af en konkurrent er en iværksætter fra Tarm på vej til etablering i Aarhus, hvor selskabet håber at få it-studerende ombord som udviklere.

Markedet for sms-tjenester er støt voksende, og det mærker en ung iværksætter i Tarm, hvor han med sit firma InMobile har haft succes med salg af sms-baserede påmindelser til både private og offentlige virksomheder.

Den 21-årige stifter Søren Larsen har netop overtaget en konkurrent, hvilket har givet adgang til ny software og et dedikeret kort servicenummer - 1245, der giver selskabet nye muligheder, når det gælder sms-tjenester.

»Efter opkøbet vil vi kunne automatisere mange af de processor, som vi tidligere skulle håndtere manuelt, og det betyder, at vi kan få mange flere kampagner gennem uden at skulle ud og ansætte nogle flere,« siger Søren Larsen til Version2.

Søren Larsen har planer om at etablere et salgskontor i Aarhus for at komme lidt tættere på selskabets kunder og vil herfra også gerne i dialog med de it-studerende på Katrinebjerg.

»Vi vil gerne tættere på universitetet, så vi muligvis kan få nogle studentermedhjælpere ind, der kan være med til at udvikle vores software,« siger han.

Han har kun en handelsskoleeksamen og et år i en telebutik på bagen, før han i 2010 kastede sig ud i at starte eget firma - i kamp med en række langt større og etablerede firmaer på markedet for sms-tjenester.

Omsætningen var ret beskeden på 700.000 kr. i 2010, men Søren Larsen forventer at tredoble den til 2,4 millioner kroner i 2011. Blandt kunderne er Bankernes EDB Central BEC, Københavns Kommune og Rynkeby.

Opdateret 14. juli 2011: Artiklen er opdateret og slået sammen med en tidligere selvstændig artikel om InMobile - se også i kommentarerne herunder

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
torsten nielsen

Version 2, nu må i simpelthen stoppe med alle de reklame-nyheder...
Hvor er nyheden i denne og den tidligere artikel?

Hva er det næste? At i skriver om en eller anden tilfældig gut der er begyndt at lave de dersens nymodens hjemmesider på world wide web?
Eller en eller anden der er stor fortaler for automobilen...

Undskyld jeg bitcher lidt, men det her dur ikke, hvis i fortsat skal opfattes som et troværdigt medie.

Michael Lykke

Nu må det simpelthen få en ende det her - Det er simpelthen journalistik på et ubeskriveligt tyndt grundlag og det tyder ret kraftigt på en vennetjeneste eller betalt annoncering forklædt som en "artikel"!

Der er ikke skyggen af nyhedsværdi i artiklen og Inmobile tilbyder ikke noget som der allerede findes et hav af Danske firmaer der kan tilbyde.
Det er simpelthen under al kritik den slags og selve amatør drevne blogs formår at undgå så direkte annoncerings-nyheder som der er tale om her!

Der må stilles kraftigt spørgsmålstegn ved Torben R. Simonsens kompetence som journalist og ved Version2/Ingeniøren som medie!

Michael Lykke

Ikke alene er skjulte reklamer ulovlige og i strid med bl.a. markedsføringsloven og medieansvarsloven, men det er ligeledes også i strid med Pressenævnets vejledning om god presseskik - Fx. skriver de følgende:

"Der bør opretholdes en klar skillelinje mellem annoncering og redaktionel tekst. Tekst og billeder foranlediget af direkte eller indirekte merkantile interesser bør kun bringes, hvis et klart journalistisk kriterium taler for offentliggørelse."

For mig at se så er de to artikler af Torben R. Simonsen et brud på alle tre dele!

Lasse Lindgård

Nu har jeg selv henslæbt min ungdom i Tarm og jeg kan bevidne at det er en stor nyhed at der er opstået en IT-virksomhed i byen.

Nu vil han så tættere på IT-universitetet. Hvis man kommer i Tarm, så kommer man også tættere på i Århus, selvom der stadig er langt til Amager ;-)

Morten K. Thomsen

De to omtalte artikler om den unge it-iværksætter er nu redigeret sammen til én artikel.

Det er vigtigt for os at slå fast, at der ikke er tale om en vennetjeneste eller skjult reklame, når vi har besluttet at skrive om Søren Larsens arbejde med at lave en sms-tjeneste.

Som altid er det på Version2 udelukkende et redaktionelt valg, hvad vi skriver om. Alt redaktionelt materiale skal overholde Version2's etiske regler (http://www.version2.dk/redaktion/etiske-regler), og al mistanke om, at ovenstående artikel ikke lever op til disse standarder, er ubegrundet.

Vi valgte at skrive artiklen, fordi det ofte er interessant med unge it-iværksættere. Men det er også tydeligt, at den vinkel slet ikke var klar nok i den første artikel eller i opfølgningen, som forsøgte at rette op på dette. Derfor har flere fået det indtryk, at det udelukkende var rosende omtale af et it-selskab, hvilket vi beklager. Det var tænkt som en hurtig lille sommernyhed, men det gik nok lidt for hurtigt, og det har vi taget til efterretning.

Mvh Morten K. Thomsen

Redaktør, Version2.

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017