Ugens gruppe: Open source networking med gæstestjerner

Talk IT er en stribe af åbne netværksmøder med oplæg af kendisser inden for open source verdenen.

Rikke Holten fra firmaet Community Builder stiftede sidste år Talk IT-gruppen på Version2. Gruppen fungerer som det virtuelle mødested og diskussionsforum for Talk IT-arrangementerne i den virkelige verden, og interessen er støt stigende.

»Talk IT har valgt at bruge Version2's gruppeunivers til at komme i dialog med brugere, medlemmer og interessenter i Talk IT. Vi har valgt Facebook og Version2-gruppen som platforme og vinduer til vores aktiviteter, så vi på sigt får mere dialog og endnu bedre, spændende og rigtigt hyggelige arrangementer i vores netværks-Talk IT,« forklarer Rikke Holten.

Talk IT-arrangementerne dækker over en åben foredragsrække, hvor arrangørerne inviterer prominente talere til at komme med inspirerende oplæg om open source i alle afskygninger. Blandt andet har CTO hos Sun, Lasse Andresen og CEO Polar Rose, Nikolaj Nyholm holdt oplæg til arrangementerne.

Beslutningen om, hvad indholdet skal være til arrangementerne besluttes i samarbejde med blandt andet brugerne i Version2's gruppe.

»Talk IT's koncept skulle gerne hele tiden forme sig efter, hvad medlemmer og deltagere synes og har lyst til. Jeg drømmer om at udvide det både regionalt og internationalt! Jeg og mine med-kumpaner Jesper Holck og David Noack har gennem vores eget netværk kontakt til fantastisk spændende og højtbegavede mennesker i det store udland, som vi tror vil påvirke og inspirere positivt,« siger Rikke Holten.

Mange af deltagerne til arrangementerne kommer ifølge Rikke Holten, fordi de har opdaget gruppen på Version2.

»Vi har lige nu nogle-og-70 medlemmer på Version2-gruppen og omkring 90 på Facebook - og i snit kommer der vel 30-40 til arrangementerne, hvor mange af dem kommer, fordi de har fundet os på Version2«.

Da gruppen er vigtig for arrangementerne, kunne Rikke Holten godt tænke sig endnu flere muligheder.

»Jeg kunne godt tænke mig at kunne sende en besked til enkelte medlemmer og til alle medlemmer. Og at jeg får mails, når nogle kommer ind i gruppen, forlader den eller skriver noget. Altså når der i det hele taget sker et eller andet i min gruppe. Altsammen med respekt for medlemmernes postkasser og båndbredde,« slutter Rikke Holten.

Meld dig ind i Talk IT-gruppen »

Nyeste grupper

Google Apps (tilmeld dig gruppen)
SOA Erfa (Tilmeld dig gruppen)
It-jura (Tilmeld dig gruppen)
Det Digitale Danmarks Lange Hale (Tilmeld dig gruppen)
Microsoft Sharepoint (Tilmeld dig gruppen)

Aktive grupper

Online Backup (tilmeld dig gruppen)
Det Digitale Danmarks Lange Hale (Tilmeld dig gruppen)
PHP Frameworks (tilmeld gruppen)
IT Governance (tilmeld gruppen)
iPhone Developer (tilmeld gruppen)

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Rikke Holten

Tak for omtalen - vi håber, at der er flere, som får lyst til at komme og være en del af Talk IT, der udspringer af Copenhagen Business School's open source lab!

Husk at sætte kryds ved 6. maj kl 15 på Howitzvej 60 - vi kæmper for en rigtig spændende agenda, og vi er lige nu sikre på, at SugarCRM er på bordet og Trond Heier vil fortælle om en lille åben butik, der har 200 mand beskæftiget med åbne løsninger i hele Norden!

Tak til alle vores dedikerede taler og deltagere - og Handelshøjskolen og Heineken!

Kærlig hilsen Rikke

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere