Udviklere: Vi kunne selv fikse GitHub-problemer, hvis det ellers var open source

I et åbent brev oplister brugere af GitHub en række punkter, som de godt kunne tænke sig bliver fikset.

Brugere af kodefasciliteringstjenesten GitHub har en række punkter, som de gerne vil have rettet. Det fortæller The Register, der har spottet et åbent brev fra brugerne, der ligger på GitHub.

I brevet giver brugerne udtryk for frustration over, at de har gjort opmærksom på problemerne, uden der er blevet lyttet fra GitHubs side.

»Vi har ikke noget indblik i, hvad der sker med vores forespørgsler, eller om GitHub arbejder på dem. Eftersom vores eget arbejde som regel bliver lavet i det åbne og alle kan komme med input til processen, så virker det mærkeligt for os, at skulle befinde os i mørke i forhold til et af de projekter, vi er mest afhængige af,« skriver brugerne blandt andet i brevet.

Brugerne fremhæver tre kritikpunkter i brevet:

  • Problemer med manglende information, når issues bliver posted til et projekt. Brugerne foreslår blandt andet en obligatorisk skabelon med felter, der skal udfyldes ved issue-posting.

  • Indholdsløse kommentarer på issues, der kun indeholder +1 eller 'me too'. Brugerne bemærker, at en egentlig afstemnings-mekanisme ville være at foretrække, og at indholdsløse kommentarer - som de førnævnte - bør give anledning til en advarsel med informationer om, hvordan stemme-systemet fungerer.

  • Endelig påpeger brugerne ifølge The Registers udlægning, at det er for let at ignorere retningslinjer for contribution i forbindelse med issues og pull requests

»Forhåbentligt kommer ingen af disse som en overraskelse, da vi har fortalt jer om dem tidligere. Nu har vi ventet i årevis på fremskridt inden for disse. Hvis GitHub selv var open source, så havde vi implementeret disse ting som et community - det er vi gode til,« slutter brevet, der har en række GitHub-brugere som afsender.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (4)

Christian Schmidt

Hvis GitHub selv var open source, så havde vi implementeret disse ting som et community

Man kan godt undres over den monokultur, der hersker omkring GitHub.

Hvis man er interesseret i et alternativ til GitHub, som endda er open source, er GitLab en mulighed: https://gitlab.com

(jeg har ikke noget at gøre med GitLab, udover at jeg er tilfreds bruger af deres onlinetjeneste)

Hans-Christian Mose Jehg

@Peter Brinch

Hej Peter. Kan du nævne en eller to ting som du ikke synes om ved GitLab? - altså ud over at det minder mindre on github...

Jeg skal til at installere en ny git server, så hvis du ved noget... :-)

HC

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 15:06

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 15:44

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017