Udviklere: Vi kunne selv fikse GitHub-problemer, hvis det ellers var open source

I et åbent brev oplister brugere af GitHub en række punkter, som de godt kunne tænke sig bliver fikset.

Brugere af kodefasciliteringstjenesten GitHub har en række punkter, som de gerne vil have rettet. Det fortæller The Register, der har spottet et åbent brev fra brugerne, der ligger på GitHub.

I brevet giver brugerne udtryk for frustration over, at de har gjort opmærksom på problemerne, uden der er blevet lyttet fra GitHubs side.

»Vi har ikke noget indblik i, hvad der sker med vores forespørgsler, eller om GitHub arbejder på dem. Eftersom vores eget arbejde som regel bliver lavet i det åbne og alle kan komme med input til processen, så virker det mærkeligt for os, at skulle befinde os i mørke i forhold til et af de projekter, vi er mest afhængige af,« skriver brugerne blandt andet i brevet.

Brugerne fremhæver tre kritikpunkter i brevet:

  • Problemer med manglende information, når issues bliver posted til et projekt. Brugerne foreslår blandt andet en obligatorisk skabelon med felter, der skal udfyldes ved issue-posting.

  • Indholdsløse kommentarer på issues, der kun indeholder +1 eller 'me too'. Brugerne bemærker, at en egentlig afstemnings-mekanisme ville være at foretrække, og at indholdsløse kommentarer - som de førnævnte - bør give anledning til en advarsel med informationer om, hvordan stemme-systemet fungerer.

  • Endelig påpeger brugerne ifølge The Registers udlægning, at det er for let at ignorere retningslinjer for contribution i forbindelse med issues og pull requests

»Forhåbentligt kommer ingen af disse som en overraskelse, da vi har fortalt jer om dem tidligere. Nu har vi ventet i årevis på fremskridt inden for disse. Hvis GitHub selv var open source, så havde vi implementeret disse ting som et community - det er vi gode til,« slutter brevet, der har en række GitHub-brugere som afsender.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
Christian Schmidt

Hvis GitHub selv var open source, så havde vi implementeret disse ting som et community

Man kan godt undres over den monokultur, der hersker omkring GitHub.

Hvis man er interesseret i et alternativ til GitHub, som endda er open source, er GitLab en mulighed: https://gitlab.com

(jeg har ikke noget at gøre med GitLab, udover at jeg er tilfreds bruger af deres onlinetjeneste)

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017