Udviklere i detail- og hotel-sektorer er hurtigst til at fikse fejl

25. januar 2021 kl. 10:06
Udviklere i detail- og hotel-sektorer er hurtigst til at fikse fejl
Illustration: the_lightwriter/Bigstock.
Informationslæk, CRLF injection, kryptografiske problemer og fejl relateret til kodekvalitet dominerer i undersøgelse af over 130.000 programmer.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En ny rapport om software-fejl viser, at udviklere i detail- og hotel og restaurationsbranchen er hurtigst, når det handler om at rette fejl. Det skriver ADTMag.

Testfirmaet Veracode har i rapporten State of Software Security haft over 130.000 programmer under luppen.

»Detail- og hotelvirksomheder står over for et dobbelt pres med at være mål med høj værdi for angribere, samtidig med at disse brancher kræver software, der gør det muligt for dem at være meget tilgængelige over for kunder og overholde brancheregulativer,« siger Veracodes forskningschef Chris Eng, ifølge ADTMag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Udviklere i detail- og hotelbranchen ser ud til at gøre det bedre end andre, når de beskæftiger sig med problemer relateret til informationslæk og validering af inddata.«

Detailhandel og hotelvirksomhed holder ofte styr på en stor mængde personlige oplysninger om forbrugere gennem loyalitetsordninger og medlemskonti, hvilket gør beskyttelsen af deres data og systemer endnu vigtigere end ellers. Angreb via webapps er den primære vektor for sikkerheden i detailhandlen, påpeger Veracode-rapporten.

Rapporten finder også, at de hyppigste fejltyper ikke har ændret sig meget gennem årene. I top-4 ligger informationslæk øverst med 66 procent af fejltyperne, efterfulgt af CRLF injection med 65 procent, kryptografiske problemer med 64 procent og fejl relateret til kodekvalitet med 60 procent. Det er samme billede som sidste års rapport.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger