Udviklere i detail- og hotel-sektorer er hurtigst til at fikse fejl

Illustration: the_lightwriter/Bigstock
Informationslæk, CRLF injection, kryptografiske problemer og fejl relateret til kodekvalitet dominerer i undersøgelse af over 130.000 programmer.

En ny rapport om software-fejl viser, at udviklere i detail- og hotel og restaurationsbranchen er hurtigst, når det handler om at rette fejl. Det skriver ADTMag.

Testfirmaet Veracode har i rapporten State of Software Security haft over 130.000 programmer under luppen.

»Detail- og hotelvirksomheder står over for et dobbelt pres med at være mål med høj værdi for angribere, samtidig med at disse brancher kræver software, der gør det muligt for dem at være meget tilgængelige over for kunder og overholde brancheregulativer,« siger Veracodes forskningschef Chris Eng, ifølge ADTMag.

»Udviklere i detail- og hotelbranchen ser ud til at gøre det bedre end andre, når de beskæftiger sig med problemer relateret til informationslæk og validering af inddata.«

Detailhandel og hotelvirksomhed holder ofte styr på en stor mængde personlige oplysninger om forbrugere gennem loyalitetsordninger og medlemskonti, hvilket gør beskyttelsen af deres data og systemer endnu vigtigere end ellers. Angreb via webapps er den primære vektor for sikkerheden i detailhandlen, påpeger Veracode-rapporten.

Rapporten finder også, at de hyppigste fejltyper ikke har ændret sig meget gennem årene. I top-4 ligger informationslæk øverst med 66 procent af fejltyperne, efterfulgt af CRLF injection med 65 procent, kryptografiske problemer med 64 procent og fejl relateret til kodekvalitet med 60 procent. Det er samme billede som sidste års rapport.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere