Udvikler-kit til Mango-apps er nu frigivet

Med et nyt udvikler-kit kan udviklere teste og certificere deres apps til den kommende Windows Phone 7-opdatering Mango.

Udviklere kan nu få Mango-apps godkendt til Marketplace, så de ligger klar til efterårets første Mango-mobiler. Det skriver The Inquirer.

Microsoft udgav betaversionen af SDK'et Windows Phone SDK 7.1 eller WPSDK for en uge siden. Siden da har de dog foretaget et par justeringer. Blandt andet en ’Go Live’-licens, der giver udviklere mulighed for at publicere applikationer til Windows Phone Marketplace.

Den fulde version af SDK'et kommer dog først i slutningen af september. Men spiludviklere har allerede nu muligheden for at indsende spil til Mango-markedet.

Med lanceringen af WPSDK kan udviklere selv teste apps på samme måde som i certificeringsprocessen, og det øger chancerne for at få godkendt applikationen i første forsøg.

Brandon Watson, Microsoft's direktør for udvikleroplevelser for Windows Phone har via Twitter tilkendegjort, at mere end 1.000 webOS-udviklere har sendt ham emails om, at de er interesserede i at udvikle til Mango.

Læs mere om WPSDK på Windows Phone developer bloggen.

Læs også: Microsoft: Nu er Windows Phone Mango klar til at spise

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer ()
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere