Udbud: Danske Spil søger platform til flere e-instant-spil

Illustration: Danske Spil
Den danske gambling-udbyder Danske Spil har sat et system til at understøtte e-instant-spil i udbud med en anslået værdi på 25 millioner kroner.

Danske Spil savner et nyt system til at understøtte hurtige online gambling-spil, såkaldte e-instant-spil. Den statsejede spilleverandør, der bl.a. står bag Lotto og Eurojackpot, har derfor oprettet et udbud på et sådan system med en anslået værdi på 25 millioner kroner.

E-instant-spil er en betegnelse for online gambling-spil, hvor man betaler et indskud og kort tid efter ved, om man har vundet spillet og dermed en præmie.

Systemet skal understøtte formatter som ticket-games, sandsynlighedsspil, tal-spil og high/low-spil, men også skræddersyede e-instant-spil for Danske Spil. Leverandøren skal udvikle og implementere systemet i tæt samarbejde med Danske Spil.

Skal understøtte tredjepartsspil

Udviklerne skal også levere en platform til at integrere e-instant-spil leveret af en tredje part, og efter implementeringen skal leverandøren udvikle nye e-instant-spil og systemer til at håndtere og monitorere spillene.

Systemet skal levere spil til computere, mobiler og apps i både Danmark, Grønland og på Færøerne.

Online gambling-sider i Danmark har været i støt vækst siden 2012 og bruttospilleindtægten for de danske onlinecasinoer var to milliarder kroner fra 2017 til 2018 ifølge Spillemyndigheden. Overskuddet fra Danske Spil samt en spilleafgift på de øvrige udbydere går til en række danske ministerier og godgørende formål.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere