Ubisoft undskylder for fejlfyldt Assassin's Creed

Illustration:
Fejl på fejl på fejl i spillet Assassin's Creed har nu fået Ubisofts chef til at undskylde og at kalde forløbet ydmygende.

Ubisoft undskylder for bugs i Assassin's Creed

Spiludvikleren Ubisoft undskylder nu de mange fejl i den seneste udgave af deres største succes-spilserie Assassins Creed. Det skriver BBC.

En lang række tekniske fejl betyder, at hovedpersonen til tider er uden hoved, at han falder ned gennem den grund, han burde stå på, sidder fast i høvogne og løber mod usynlige mure – hvilket ikke er meningen.

Samtidig er der også problemer med grafikken og regulære crash, som kan være med til at ødelægge spiloplevelsen.

Derfor har Yannis Mallat, øverste chef for Ubisoft Montreal & Toronto nu udsendt en pressemeddelelse, hvor han skriver at det har været en ydmygende oplevelse.

Læs også: Hovedløse hævnere: Tekniske problemer plager nyt Assassin's Creed-spil

»Uheldigvis, ved udsendelsen, var den overordnede kvalitet af spillet formindsket af bugs og uforventede tekniske problemer,« skriver Yannis Mallat og fortsætter med undskyldningen.

»Jeg vil oprigtigt undskylde på vegne af Ubisoft og hele Assassins Creed-teamet,« skriver han og tilføjer, at de allerede har udsendt tre sæt fixes, som tager sig af problemerne omkring spillets stabilitet, ydelse og tilslutningsmuligheder – og han lover, at der kommer flere løsninger senere.

»Bare lad jeres feedback komme – det har både været ydmygende og utroligt hjælpsomt eftersom vi fortsætter med at arbejde hårdt på at forbedre den overordnede kvalitet af spillet,« skriver Yannis Mallat.

Forbrugere, som har købt basisversionen af spillet, får endda tilbudt en tilføjelse til spillet, som endnu ikke er udkommet, gratis.

Undskyldningen er ifølge BBC kun en af en række undskyldninger, som kommer i kølvandet på udsendelsen af ufærdige spil. Både Microsoft- og Blizzardchefer har været ude med undskyldninger for mangelfulde spil. Og nu altså også Ubisoft.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere