Tyve brød ind hos Microsoft - stjal kun iPads

Microsoft blev i juledagene udsat for indbrud i udviklingafdelingen i Californien. Udbyttet var fem iPads.

Microsoft fik i juledagene uønsket besøg af en eller flere indbrudstyve, som slap væk med elektronisk grej for 3.000 dollar i favnen.

Men det var ikke Windows-pc'er eller Microsofts nye tablet, Surface, der var blandt tyvekosterne, men derimod fem Apple iPads i forskellige versioner. Det skriver den californiske avis Daily Post ifølge The Register.

De fem iPads - to iPad 2, to iPad 3 og en iPad Mini - blev taget fra tre forskellige kontorer i Microsofts forsknings- og udviklingsafdeling i Mountain View, Californien. The Register har bekræftet historien hos det lokale politi.

Microsofts hovedsæde ligger længere oppe af den amerikanske vestkyst i Redmond i staten Washington. Og det er faktisk ikke så underligt, at det var iPads, der blev stjålet fra afdelingen i Californien. Det er nemlig her, at Microsoft tester sine apps til Apples produkter og platforme.

Microsoft har ikke ønsket at kommentere sagen over for The Register.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (21)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#5 Venligst Slet Min Bruger

OK, jeg tror du missede pointen. Indbrud hos Microsoft, IPads stjålet ......... hvorfor ikke Surface Tablets eller andre MS gadgets????

Jeg tror du missede den del i artiklen, hvor der står, at der var indbrud i den afdeling, der udvikler til Apples udstyr (iPads, iPhones, Macs mv.).

Kan du slet ikke se ironien i udsagnet? Nå, nej - vi er jo notorisk MS haters fordi der er en vis komik i historien.

Jeg aner ikke hvem du er og om du er MS hater. Ironien forsvinder bare, når man ikke har læst historien.

 • 2
 • 8
#6 Anonym

@Thomas

Det er da lidt sjovt at det er hos Microsoft der bliver begået indbrud, men det er Apple (havde været lige så sjovt hvis det havde været Android) udstyr der bliver nuppet.

Ja der er en logisk forklaring på det, men stadigvæk det er da lidt sjovt.

Jeg er da også sikker på at Apple har Windows devices i deres labs, og det havde da også været rigtig sjovt hvis der var nuppet nogle MS tablets derfra. Tag dog historien med et smil og ikke mindst kommentarerne.

 • 13
 • 0
#12 David Rechnagel Udsen

Når folk ikke læser historien, eller ikke forstår den, og alligevel vælger at kommentere på den, så er det vel kun rimeligt, at det bliver påpeget.

Det var heller ikke det jeg påpegede, blot at du kaldte det spild af tid, hvilket du om muligt også har ret. Husk den gamle lærersætning; at rette en fejl på internettet er som at trække 1 fra uendelig.

 • 4
 • 1
#13 Michael Degn

Kald det weird, hvis du vil. Jeg synes det er sjovt at udstille folk.

Når folk ikke læser historien, eller ikke forstår den, og alligevel vælger at kommentere på den, så er det vel kun rimeligt, at det bliver påpeget.

Thomas, hvor er det dog hyklerisk af dig at optræde på den måde. For ikke så længe siden var du den første som kommenterede på Windows 8 Metro interface - tablets only? - helt uden at have set pågældende video. Da det blev påpeget blev du pigesur og... ja, du kender selv resten.

Ja, det er en udviklingsafdeling - det tror jeg såmænd, vi alle har fattet. Men de har da vel andet end kun iPad isenkram? Om ikke andet så pc'er til at udvikle på. Det ville da også være naturligt med Surface RT til at sammenligne med.

 • 8
 • 1
#14 Michael Falstrup

Kald det weird, hvis du vil. Jeg synes det er sjovt at udstille folk.

Når folk ikke læser historien, eller ikke forstår den, og alligevel vælger at kommentere på den, så er det vel kun rimeligt, at det bliver påpeget.

Ok, så har du ligesom lagt stilen og bekendt kulør. Jo, jeg har læst artiklen, det er nok nærmere dig der stadig misser pointen.

Mon ikke der i MS's udviklingsafdeling måtte befinde sig op til flere MS gadgets, såsom Surface Tablets, og alligevel stjæler tyvene de IPads der var i afdelingen og lod alt andet være.

Nå, men joken er ligesom faldet lidt til jorden, når man til stadighed skal forklare den .... suk.

 • 1
 • 0
#18 David Rechnagel Udsen

David jeg ved ikke om mit danske er så dårlig at det kan misforstås.

Hvad betyder at »hoppe den«? Det udtryk har jeg aldrig hørt før. Mener du »hoppe på den« eller »falder for den«?

Hvorfor er tyvene retarderede PC-brugere når de stjæler en iPad, den er jo let at omsætte?

Eller også er det svært at fatte det der er skrevet. Du skulle vel ikke være en svorende Appel bruger så derfor????????

Tja, nu er jeg faktisk aldrig blevet stævnet og dømt, så jeg har aldrig haft muligheden eller grundlaget for at appellere en retssag. Så det kan man vist ikke sige jeg er.

 • 1
 • 0
#19 Keld Rasmussen

Jeg kan godt se at det var en tryk fejl det manglende "på" Og det med retaderet pc bruger menes at de er gået efter noget de kan forstå og måske ikke har så meget forstand på edb, derfor. Jeg har ingen belæg for at vide om du er svorende Appel bruger eller ej. Det var kun dit udsagn der måske hentyde at du var eller er.

 • 0
 • 2
#20 David Rechnagel Udsen

Og det med retaderet pc bruger menes at de er gået efter noget de kan forstå og måske ikke har så meget forstand på edb, derfor.

Næh, det tror jeg ikke, jeg tror de gik efter noget der er let at omsætte; tyve er interesseret i hvad folk vil købe, ikke hvad der er teknisk interessant.

Jeg har ingen belæg for at vide om du er svorende Appel bruger eller ej. Det var kun dit udsagn der måske hentyde at du var eller er.

Fordi jeg værner om det danske sprog, så mener jeg at alle bør appellere en retssag? Det er altså en fjollede påstand.

 • 1
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere