Twitter amok i volapyk-notifikationer

Illustration: Twitter
Mange brugere af det sociale medie Twitter blev tirsdag aften overstrømmet med volapyk-notifikationer bestående af tilfældige tal og bogstaver.

Hvis du bruger Twitters app på din smartphone, havde du måske problemer med at bruge din skærm til noget som helst i går. I løbet af meget kort tid blev der nemlig sendt rigtigt mange notifikationer ud til brugerne med ren volapyk i form af en lang streng af tal og bogstaver.

Ifølge Twitter skyldes miseren, at den kode, som Twitter bruger til at vise de små røde notifikationer i apps, blev synlig i tal og bogstaver for brugerne.

Hvorfor koden pludselig blev synlig og skubbet ud via notifikationer er endnu uvist, lyder det fra Twitters adm. direktør, Jack Dorsey.

Læs også: Twitter-bug kan have sendt brugeres beskeder til udviklere

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder