Trifork køber kliniske databaser af kirurg

Udviklingshuset Trifork har overtaget de to vidensportaler Instruksen.dk og Diagnosekoder.dk.

Trifork ønsker at styrke sin position på det danske marked for kliniske it-løsninger og har erhvervet 75 procent af aktierne i Instruksen.dk.

»Erhvervelsen af Instruksen.dk og diagnosekoder.dk giver os mulighed for at levere de værktøjer, som læger og andet sundhedspersonale efterspørger netop nu. Trifork vil søge et bredt samarbejde med både private virksomheder og offentlige organisationer og styrelser i arbejdet med at udvikle Klinikerens Mobile Arbejdsplads. Vi ser frem til at være i centrum for sådan en proces, og vi vil investere i at sikre lægen relevant information, hvor der er behov for den. Instruksen.dk har allerede taget nogle første vigtige skridt, og sammen vil vi udvikle flere nye mobile applikationer,« udtalerTriforks direktør Jørn Larsen i en meddelelse om handlen.

Instruksen.dk har allerede samlet 3000 sundhedsfaglige vejledninger fra 8 forskellige specialer. Systemet er udviklet af Ulrik Kähler Olesen, der i det daglige arbejder som speciallæge i ortopædkirurgi.

Begge vidensportaler findes også i udgaver til smartphones, og opkøbet skal da også styrke Triforks strategiske satsning på at skabe ”Klinikerens Mobile Arbejdsplads”. Trifork har allerede stor erfaring på sundheds-it-området, blandt andet som leverandør af det centrale systen bag Det Fælles Medicinkort

Læs også: Derfor er Fælles Medicinkort en it-succes: Intet abe-skubberi mellem leverandører

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere