En bruger af chatkanalerne IRC har opsnuset, at hackere planlægger et tredje hackerangreb på Sony. Det planlagte angreb skulle angiveligt være en reaktion på Sonys håndtering af sikkerhedsbruddet på PlayStation Network. Det skriver Cnet.
Ifølge kilden skulle det være hackernes intention at stjæle og offentliggøre så mange informationer fra Sonys servere som muligt. Dette inkluderer blandt andet kundenavne, kreditkortoplysninger og adresser.
Hvis angrebet bliver gennemført vil det være tredje gang på bare to måneder, at Sony bliver udsat for sikkerhedsbrud på deres servere.
I april måned udførte hackeraktivistgruppen 'Anonymous' DDoS-angreb på flere af Sonys hjemmesider, fordi de mente, at Sony havde indledt en uretfærdig retssag imod hackeren George Hotz.
Senest angreb en endnu ukendt gruppe hackere Sonys onlinetjeneste PlayStation Network og streamingtjenesten Qriocity, hvor mere end 100 millioner af Sonys kunder fik stjålet personfølsomme oplysninger.
Sony er imidlertid fortsat i gang med at få serverne op at køre igen efter det seneste angreb. På de mere end to uger, at tjenesten har været offline, har Sony brugt tiden på at øge sikkerheden, flytte serverparken over til mere moderne og sikrere anlæg, samtidig med, at man forsøger at finde ud af, hvem der står bag angrebet.
Sony har annonceret flere 'velkommen tilbage'-gaver, som man vil tilbyde brugerne som undskyldning for den lange ventetid, når tjenesten går online igen. Og der er sandsynligvis ikke længe til.
Firmaet har meddelt på deres officielle blog, at man har indledt de endelige interne tests af det genoprettede system.
Opdateret 11:09: ICQ rettet til IRC.

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.
Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.
Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.
Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.