Traen er død på dansk ESDH-marked

Et år efter Formpipes opkøb er det nu slut med navnet Traen på det danske marked for Enterprise Content Management og ESDH.

Traen er død - længe leve Formpipe.

Fra den 4. september 2013 klokken 12.00 hedder Enterprise Content Management-leverandøren Traen ikke længere Traen, men Formpipe.

Navneskiftet kommer godt et år efter, at den svenske konkurrent Formpipe overtog den Ballerup-baserede virksomheds aktiviteter.

»Det er vores vurdering, at næste skridt i konsolideringen bedst sker i et nyt fælles brand, hvor vi får gode muligheder for at genbruge mest muligt, på tværs af vores organisatoriske enheder og landegrænser,« udtaler administrerende direktør Thomas à Porta i en pressemeddelelse.

Direktøren begrunder navneskiftet med, at det er til kundernes bedste:

»Alt hvad vi foretager os, har fokus på at skabe værdi for vores kunder og partnere. Dette er afgørende for os og vores beslutninger – også ændring af virksomhedsnavn,« udtaler Thomas à Porta.

Traen ændrer navn til Formpipe

Traen ændrer fra i dag navn til Formpipe, som en naturlig forlængelse af sidste års opkøb, hvor Formpipe Software overtog Traen.

Med navneændringen ønsker det nye Formpipe at styrke sin position som Nordens største Enterprise Content Management leverandør (i daglig tale ECM), med fokus på at levere ESDH, tilskudsadministrative løsninger, input/output management, selvbetjenings- og samarbejdsløsninger til både den offentlige og private sektor.

”Det første år har bekræftet os i, at der er et stort potentiale i denne nordiske konsolidering af ECM-markedet. Vi har opnået en bedre soliditet, og råder nu over væsentligt flere ressourcer til fordel for både kunder og medarbejdere”, forklarer administrerende direktør Thomas à Porta.

”Det er vores vurdering, at næste skridt i konsolideringen bedst sker i et nyt fælles brand, hvor vi får gode muligheder for at genbruge mest muligt, på tværs af vores organisatoriske enheder og landegrænser”.

”Vi vil bevare vores stærke position på det danske marked gennem vores produkter, løsninger, partnere og kompetencer. Vores kunder vil ikke umiddelbart opleve en forskel. Vores produktnavne fastholdes som Acadre, TAS, og TAP, og kunderne vil blive mødt og betjent af de samme ansatte som tidligere”, oplyser Thomas à Porta.

Vi ønsker at udvide samarbejdet med vores kunder med en række nye muligheder, der tilbyder sig i det nye fælles Formpipe. De første succeser er allerede skabt, hvor kunder har udnyttet disse nye muligheder. Vi arbejder løbende på at få skabt endnu flere konkrete synergier mellem vores løsninger og ydelser.

”Alt hvad vi foretager os, har fokus på at skabe værdi for vores kunder og partnere. Dette er afgørende for os og vores beslutninger – også ændring af virksomhedsnavn” fortæller Thomas àPorta.

Vi håber, at alle vil tage godt imod det nye Formpipe.

Om Traen:

Traen er grundlagt i 1998 og betjener mere end 20 ministerier og styrelser samt 40 kommuner og regioner med digitale løsninger i Danmark. Traens løsninger anvendes af ca. 70.000 medarbejdere i den
offentlige sektor og 500.000 borgere og virksomheder, som benytter digital selvbetjening, samt indgår i bearbejdningen af ca. 20 mia. kr. i årlige offentlige tilskud. Traen ændrer nu navn til Formpipe.

Om Formpipe:

Formpipe er en softwarevirksomhed indenfor ECM (Enterprise Content Management). Formpipe udvikler og leverer ECM-produkter til at strukturere information i større virksomheder, myndigheder og
organisationer. Formpipes software hjælper organisationer med at opsamle, håndtere og sætte informationer i system. Lavere omkostninger, mindre risikoeksponering og struktureret information er
blandt de gevinster, der herved kan opnås.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere