Toshiba ramt: DarkSide er allerede videre til næste offer efter succesfuldt olie-hack

3 kommentarer.  Hop til debatten
Toshiba ramt: DarkSide er allerede videre til næste offer efter succesfuldt olie-hack
Illustration: Toshiba.
Den samme gruppe der lagde den amerikanske Colonial-olieledning ned med ransomware har nu fået skovlen under et Toshiba-datterselskab.
17. maj 2021 kl. 10:43
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Darkside har netop offentliggjort screendumps af mere end 730 gigabyte data, hackergruppen har låst ned bag ransomware. De mange data tilhører en af Toshibas datterselskab Toshiba tec Corp, der har en værdi af 2,3 milliarder dollars, skriver Reuters.

Mediet skriver, at der er 30 undergrupperinger i DarkSide, der konstant prober alverdens virksomheder for en vej ind. Og at det blot er en af dem, der har fået adgang til en lille del af Toshiba.

Som en direkte konsekvens af hacket har Toshiba meldt ud, at selskabet vil revidere dets strategiske struktur for bedre at undgå lignende sager fremover, men der er intet der tyder på, at angrebet har bredt sig til hele Toshiba.

3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
17. maj 2021 kl. 20:12

Dety ovenstående er noget i modstrid med hvad der fortælles på Brian Krebs hjemmeside. Her står der blandt andet: DarkSide organizers also said they were releasing decryption tools for all of the companies that have been ransomed but which haven’t yet paid. Er der flere aktører i spil?

1
17. maj 2021 kl. 11:01

Hvis det er Colonial Pipeline I sigter til så løber den fra Texas til New Jersey - hvilket er på østkysten i Nord Amerika.