Toshiba lancerer 10-tommer tavle-pc med Android 3.0

Nu vil Toshiba med i kampen mod iPad. Første produkt bliver en 10-tommer-tavle på omgangshøjde med Motorola Xoom, og en pris på 3.800 kroner i Japan.

Den totalt dominerende iPad fra Apple får nu en ny konkurrent på markedet for tavle-computere.

Toshiba melder sig nu på banen med Android-enheden Regza AT300, som generelt bliver bestykket på samme niveau som Motorolas Xoom og har rundt regnet samme dimensioner. Det skriver Crunchgear.com.

Mere præcist en 10-tommer skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels og LED-baggrundslys, en tykkelse på 1,6 centimeter og en vægt på 765 gram.

Processoren er en dobbeltkernet Tegra 2 på 1 gigahertz, og der er 16 gigabyte indbygget lagerplads. Det kan udvides med et hukommelseskort, og derudover bliver der tilslutning for både almindelig USB og mini-USB, samt en HDMI-udgang.

På softwaresiden har Toshiba fået lokket Android 3.0 Honeycomb ud af Google, der ikke har givet den version af styresystemet fri til alle endnu.

Regza-tavlen kommer til salg i Japan og resten af verden til juni, men kun prisen i Japan er afsløret indtil nu. Her skal man slippe 3.800 kroner for en udgave uden 3G.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
Michael Lykke

64 gb Wifi+3G iPad'en koster ca. 4000 kr i Japan og 6000 kr herhjemme. så hvis den kommer til at koste 3800 kr i Japan så er der noget der tyder på den bliver prissat tæt på hvad en 64 GB iPad MED 3G koster... Og her er tale om en 16 GB tablet uden 3G. Det tyder ikke på den kan konkurrere prismæssigt men svært at sige hvordan de prissætter den i DK.

Svend Eriksen

Jeg fatter ikke alle de her producenter, der kalder deres produkter for ting som AT300, UT-80 eller XZ-1. Apple har givet deres produkter navne som folk kan huske og uden mærkelige numre og bogstavssammensætninger.
Hvis man laver et godt produkt, der skal appelere til almindelige mennesker, så start med at give det et navn som folk kan udtale og huske.

Michael Lykke

For mange virksomheder hænger sig stadigvæk i teknik istedet for brugeroplevelsen.
Et godt eksempel er fx reklamen i TV for Sony's nye Experia Arc - Den reklame gør en dyd ud af at liste en helvedes masse ligegyldige tekniske specifikationer som brugerne er bedøvende ligeglade med. De vil bare have at den virker og at den virker godt.

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017