Top fem sprog til Machine Learning

4 kommentarer.  Hop til debatten
Hvilke sprog skal fremtidens Machine Learning programmeres med? Det har administrerende direktør på udgivelsen Cloudwards.net kastet sig ud i at give et bud på.
11. april 2016 kl. 15:51
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Machine Learning er en del af fremtiden, og det sætter nye krav til programmeringssprog. Administrerende direktør på websitet Cloudwards.net Mauricio Prinzlau har givet sit bud på en top fem over de bedste Machine Learning sprog på sitet Value Walk.

De fem bud

  • Det første bud er MAT-lab. I dag benyttes det allerede af millioner af både udviklere og software ingeniører - og ifølge Mauricio Prinzlau er det: ’det perfekte machine learning sprog til præsentation og udførelse af matrices’. Det kan bruges til selv-læring af både algoritmer lige så vel som komplekse metoder.

  • Til den mere garvede bruger nævner Mauricio Prinzlau sproget R. Det indeholder fra start et utal af machine learning algoritmer, hvilket gør den til et ’fremtidsparat Machine Learning sprog' ifølge ham.

  • Det tredje bud er Python, som i dag især benyttes i industriel produktion. Et af sprogets fordele er, at det dækker over en række af forskellige biblioteker blandt andet Teano og Keras. Når udviklere vil formulere bedre spørgsmål eller udvide et Machine Learning systems kapacitet, er Python det foretrukne sprog, mener Mauricio Prinzlau.

  • Til udvikleren, der vil ned og justere i detaljen, peger han på Java –familien. De kan bruges til at give fremtidens machine learning systemer fart og præcision.

  • Slutteligt er det femte bud Extreme Learning Machines (ELM) – et sprog udviklet til at skabe browser baserede brugergrænseflader. Mauricio Prinzlau spår ELM en lys fremtid, fordi dets læringshastighed giver det mulighed for at håndtere big data.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
4
12. april 2016 kl. 13:24

Hun er ny :-)

Ved ikke man bliver grillet i V2's kommentare hvis man ikke har styr på gramatik, teknik og teknologi som man skriver om. Samt forsøger sig med google oversatte artikler.

3
12. april 2016 kl. 04:27

Det er en utrolig ringe oversættelse af en i forvejen utrolig dårlig tekst.

2
11. april 2016 kl. 19:39

Derudover nævnes Julia slet ikke, til trods for at det lader til at have fart på: http://julialang.org/ (Indrømmet, det er ikke så gammelt endnu.)

Jeg ved heller ikke helt om jeg ville vælge Java hvis målet var "fart"...

1
11. april 2016 kl. 16:40

Jeg synes ikke den originale engelske tekst er af særlig kvalitet til at blive summeret i Version2.

"MAT-lab" er MATLAB, men hvad er "udførelse af matrices". Den engelske original skriver "execution of matrices". Det giver ingen mening. Originalen skriver også "MATLAB’s suitability for complex matrix operations is supplemented by detailed feature matrix." "detailed feature matrix" forstår jeg ikke. I originalen står "machine learning language for representation and". Det bliver oversat til "machine learning sprog til præsentation og". "representation" og "præsentation" er ikke helt det samme.

"Når udviklere vil formulere bedre spørgsmål eller udvide et Machine Learning systems kapacitet, er Python det foretrukne sprog". "formulere bedre spørgsmål" Hvad betyder det? Jeg forsøger at forestille mig noget med eksperimentdesign eller aktiv læring (active learning), men det er nok næppe det der er ment.

"The Java/C-family machine learning language". Kan det siges at være en familie? Det forstår jeg ikke. Jeg ville ikke kalde det en familie.

"It is no surprise then that most current and older machine learning algorithms are written in Java." Nåh!

"Til udvikleren, der vil ned og justere i detaljen, peger han på Java –familien. De kan bruges til at give fremtidens machine learning systemer fart og præcision." Hvorfor skulle scriptingsprog some R eller Python ikke give bedre mulighed for dette? Påstanden er besynderlig.

"Extreme Learning Machines (ELM)" Det giver vist ingen mening. Elm (http://elm-lang.org/) er ikke det samme som "Extreme Learning Machines". "highly-functional" er en mærkelig sammensætning.

"Mauricio Prinzlau spår ELM en lys fremtid, fordi dets læringshastighed giver det mulighed for at håndtere big data." Sammenstilningen af læringshastighed (hvad er det forresten præcist?) og "håndtere big data" giver ingen mening.

Find selv flere fejl.

Det er vist en af Version2's svageste artikler.