Top 10: Her får du den bedste fryns

På hvilke arbejdspladser tror du, at it-medarbejderne skummer fløden? Se de ti it-arbejdspladser, der har ry for at være mest rundhåndede med løn og frynsegoder her.

Hvor skal du flytte hen, hvis du synes at chefen er en fedtsyl?

Version2 Profil-undersøgelsen 2010 viser, hvilke it-virksomheder og it-afdelinger, der har ry for at forkæle medarbejderne med god løn og masser af frynsegoder.

Her er de ti virksomheder med ry for den største fryns:

1: IBM
2: SAP
3: Vestas
4: BEC- Bankernes EDB Central
5: NNIT
6: KMD
7: Microsoft Development Center Copenhagen
8: Novozymes
9: Nokia
10: PBS

IBM beholder førstepladsen i forhold til den sidste års undersøgelse.

Ny på top ti er BEC ? Bankernes EDB Central, der lå på en 19. plads sidste år og dermed er rykket 14 pladser op på ranglisten.

Det springer også i øjnene, at PBS (der siden undersøgelsens interview-runde har har skiftet navn til Nets, red.) tilsyneladende har fået ry for at forkæle sine ansatte siden sidste år. PBS/Nets ligger i år på en tiendeplads på ranglisten, mens selskabet sidste år var nede at vende på en 32.-plads over it-arbejdspladser med ry for god fryns.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Morten Andersen

Er ansat i en af de højere på listen men kan ikke genkende billedet - jeg opfatter vi har mindre fryns end andre, men måske er det bare fordi jeg helt ved hvad der regnes under fryns.

Iøvrigt virker fryns som en lidt pre-finanskrise/grådighedsting at gå op i ;) I DK skal vi nok være glade for at beholde vores job og noget der minder om vores nuv. levestandard!

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere