To kendte danske it-foreninger fusionerer til én

Inden sommerferien forventes det, at IT-Branchen og IT Fyn har gennemført sammenlægning.

IT-Branchen og IT Fyn har gennem mange år haft et tæt samarbejde, og bestyrelserne i de to foreninger har nu besluttet at styrke dette ved at lægge de to brancheorganisationer sammen. Det skriver IT-Branchen i en pressemeddelelse.

»Digitaliseringen i både erhvervslivet og i Danmark som helhed går stærkere end nogensinde før, og sammenlægningen af ITB og IT Fyn betyder, at ITB står endnu stærkere nationalt og regionalt til at hjælpe virksomheder og institutioner med i den digitale transformation, der for alvor er ved at forandre vores samfund,« siger Cecilia Bonefeld-Dahl, der er bestyrelsesformand for IT-Branchen.

IT Fyn har i dag 65 medlemsvirksomheder på Fyn og har gennem flere år været repræsenteret i IT-Branchens hovedbestyrelse, og medlemmerne har aktivt deltaget i både de politiske udvalg og de fælles arrangementer.

»Både i forhold til de politiske mærkesager, forretningsnetværk og arrangementer ligner vi hinanden rigtigt meget, og efter mange års godt samarbejde er det helt naturligt, at vi nu tager det sidste skridt og lægger os sammen,« udtaler Carl-Erik Vesterager, der er bestyrelsesformand for IT Fyn.

Rent formelt skal ønsket om sammenlægningen godkendes på IT Fyns generalforsamling i løbet af foråret. Begge brancheforeninger forventer, at dette er sket inden sommerferien 2017.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017