Tim Cook ser muligheder i virtual reality

Apple logo
Foto: Apple
Apples direktør mener VR er cool, og åbner for nye gisninger om Apples planer med VR

Ingen ved rigtigt, hvilke planer Apple har, når det gælder VR. Der er derfor ekstra interessant, når Apples direktør Tim Cook udtaler sig om emnet.

Opmærksomheden var derfor stor, da det i forbindelse med offentliggørelsen af Apples seneste kvartalsregnskab lykkedes den legendariske Apple-analytiker, Gene Munster. at få Mr. Apple til at sige:

»Med hensyn til VR, tror jeg ikke, det er en niche. Det er virkelig cool og bære nogle interessante ting med sig,« skriver The Verge

Læs også: Porno-handsker, angst-kur og en virtuel hånd: Tre nye trends inden for virtual reality

Apple har lavet nogle opkøb, der kunne signaler, at man overvejer at gå ind i udviklingen af VR. Og med en stagnering i salget af iPhone kunne virksomheden godt bruge en ny platform at genvinde sin raketstigende vækst på.

Apple afleverer deres største kvartals overskud til dato på hele 18.400.000.000 dollars

Læs også: Mal i luften med virtual reality-pensel

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (2)

Kommentarer (2)
Nikolaj Brinch Jørgensen

Hej

Kan I ikke på V2, grave lidt i hvordan det hænger sammen, at iPhone salget er stagnerende, samtidigt med at Apple leverer sit største kvartalsoverskud til dato? $18.4 mia, er alligevel en sjat!

På forhånd tak.

Johnnie Hougaard Nielsen

Den korte udgave er vel bare at så længe iPhone salget ikke ligefrem falder, er der grundlag for en lignede lav vækst i både salg og overskud. Konkret voksede både salg og overskud med adstadige 2% fra 2014 til 2015. Apple er ikke længere et selskab præget af stor vækst.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017