Tim Cook ser muligheder i virtual reality

Foto: Apple
Apples direktør mener VR er cool, og åbner for nye gisninger om Apples planer med VR

Ingen ved rigtigt, hvilke planer Apple har, når det gælder VR. Der er derfor ekstra interessant, når Apples direktør Tim Cook udtaler sig om emnet.

Opmærksomheden var derfor stor, da det i forbindelse med offentliggørelsen af Apples seneste kvartalsregnskab lykkedes den legendariske Apple-analytiker, Gene Munster. at få Mr. Apple til at sige:

»Med hensyn til VR, tror jeg ikke, det er en niche. Det er virkelig cool og bære nogle interessante ting med sig,« skriver The Verge

Læs også: Porno-handsker, angst-kur og en virtuel hånd: Tre nye trends inden for virtual reality

Apple har lavet nogle opkøb, der kunne signaler, at man overvejer at gå ind i udviklingen af VR. Og med en stagnering i salget af iPhone kunne virksomheden godt bruge en ny platform at genvinde sin raketstigende vækst på.

Apple afleverer deres største kvartals overskud til dato på hele 18.400.000.000 dollars

Læs også: Mal i luften med virtual reality-pensel

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (2)

Nikolaj Brinch Jørgensen

Hej

Kan I ikke på V2, grave lidt i hvordan det hænger sammen, at iPhone salget er stagnerende, samtidigt med at Apple leverer sit største kvartalsoverskud til dato? $18.4 mia, er alligevel en sjat!

På forhånd tak.

Johnnie Hougaard Nielsen

Den korte udgave er vel bare at så længe iPhone salget ikke ligefrem falder, er der grundlag for en lignede lav vækst i både salg og overskud. Konkret voksede både salg og overskud med adstadige 2% fra 2014 til 2015. Apple er ikke længere et selskab præget af stor vækst.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017