Tiktok-stjerne frygter for dataindsamling og forlader platformen

Illustration: bigtunaonline / bigstock
Tiktok-stjernen Josh Richard forlader platformen til fordel for et job hos konkurrenten Thriller og beder sine følgere om at følge trop.

Den 18 årige Tiktok-stjerne Josh Richards forlader nu den populære platform og hopper i stedet over til konkurrenten Thriller. Skiftet sker, fordi Josh Richards er bekymret over, hvordan Bytedance, det kinesiske selskab bag Tiktok, administrerer brugernes data. Det skriver Ritzau ifølge It-watch.

»Efter at have været vidne til USA og andre landes bekymringer over Tiktok – og mit ansvar for at beskytte og lede mine følgere og andre influencere taget i betragtning – har jeg fulgt mine instinkter som iværksætter og sat mig for at finde en løsning,« siger Josh Richards, som opfordrer sine mere end 20 millioner følgere til at gøre det samme.

Tiktok-stjernerne Griffin Johnson, Noah Beck og Anthony Reeves forlader også platformen og skal sammen med Josh Richards være rådgivere for den Amerikanske rival Thriller, der har de to rappere Snoop Dogg og Lil Wayne som investorer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere