The Game Awards 2019: Mads Mikkelsen og Danny ’Zonic’ Sørensen får priser

Det blev til to danske priser ved årets The Game Awards, der siden 2014 har kåret spilindustriens bedste i alle mulige kategorier. Det blev således til en dansk pris for en skuespilpræstation af Mads Mikkelsen, mens Danny 'Zonic' Sørensen vandt for sin præstation som træner for Astralis.

Skuespilleren Mads Mikkelsen har vundet i kategorien ’Best Performance’ for sin rolle som Cliff i Death Stranding, mens Danny ’Zonic’ Sørensen vandt i kategorien ’esports coach’ for sin trænertjans på Astralis.

Det skete under The Game Awards, der er blevet afholdt i Los Angeles i weekenden. Prisuddelingen er blevet afholdt siden 2014.

Prisen for årets bedste spil vandt Sekiro: Shadows Die Twice, der desuden også vandt som bedste action-/adventurespil. I kategorien action vandt Devil May Cry 5 og Apex Legends tog prisen som årets multiplayerspil.

Læs også: Folkeskole etablerer eSports-linje: Elever skal være blandt de bedste

E-sport

Ved prisuddelingen var der stor fokus på e-sport, der i alt havde seks kategorier. Det var spillet League of Legends, der vandt som årets e-sportspil, og dermed slog både Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 og Fortnite.

Årets e-sportsudøver blev den 16-årige Kyle ’Bugha’ Giersdorf, der i august blevet kåret som verdensmester i Fortnite. G2 Esports vandt som det bedste hold, i denne kategori var også det danske hold Astralis nomineret.

Og så var der selvfølgelig Danny Sørensen, der vandt for sin rolle som træner for selvsamme hold.

Læs også: Astralis vinder VM i Counter Strike

Desuden blev også bedste vært og event kåret – det blev henholdsvis Eefe ’Sjokz’ Deportere og League of Legends World Championship, der vandt disse priser.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere