Telmore vil kapre sekscifret antal nye kunder med vild pakkeløsning

Adgang til tv-pakker, aviser og magasiner for kun 99 kroner om måneden i alt skal lokke nye kunder til TDC’s lavpris-selskab Telmore.

Først blev det normalt at kunne få en musiktjeneste med i sit telefonabonnement, men nu åbner Telmore for alvor for godteposen i en ny satsning, hvor kunderne kan få en hel masse forskellige abonnementer med i pakken, til en fast, samlet pris.

Ved at betale 99 kroner ekstra om måneden over telefonregningen, kan telekunderne fremover få adgang til alt fra tv til livstilsmagasiner over nettet. Det skriver Berlingske Business.

Målet er at få tiltrukket et sekscifret antal nye kunder med tilbuddet frem til årskiftet, ifølge Telmores direktør Rasmus Busk. Telmore har været ejet af TDC i ti år, og der har også været fokus på ikke at kannibalisere for meget på TDC-kunder. Men omvendt er der også mange andre kunder i dag hos TDC-koncernens konkurrenter, som det nye tilbud måske kan lokke over hos Telmore.

For de 99 kroner om måneden får man adgang til at se tv og film fra HBO Nordic, TV2 Play, CMore og børneportalen MinBio, streame musik fra Telmore Musik og høre e-bøger hos Mofibo. Dertil kommer digitalt abonnement på Politiken og Ekstra Bladet, og på magasinerne Euroman, Eurowoman, Gastro og Rum.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere