Telia: Ingen iPhone-priser endnu

Om en måned rammer iPhone 2.0 de danske Telia-hylder, men endnu vil selskabet ikke sige noget om, hvad prisen bliver.

Mandag var iPhone-dag, hvor Apple-medstifter Steve Jobs kunne fremvise næste generation af den populære smartphone, der nu er udstyret med GPS og 3G-dækning.

Sammen med præsentationen, der gik under sloganet ? dobbelt ydelse ? halv pris ? kunne Steve Jobs præsentere priser på den nye 3G iPhone til under det halve af, hvad telefonen bliver solgt til i dag.

Startprisen i USA bliver 199 dollars, hvilket er lidt under 1000 kroner med dagens kurs. Det er for modellen med 8Gb hukommelse. Vil man have storebror med 16Gb, løber den amerikanske pris op på 299 dollars eller lige under 1500 kroner. Disse priser ligger betydeligt under de priser, som iPhone forhandles til i dag ? vel og mærke til en model, der hverken kan 3G eller har indbygget GPS.

Det er Telia, der kommer til at forhandle iPhone i Danmark, og salget er sat til at starte den 11. juli, men endnu vil Telia ikke oplyse om, hvilken udsalgspris, der kommer iPhonen i Danmark.

Pressechef Rune Fick Hansen fra Telia oplyser til Version2.dk, at Telia på nuværende tidspunkt ikke vil løfte sløret for, hvad prisen bliver, eller om hvilke abonnementspakker, som den nye iPhone vil komme i.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jarnis Bertelsen

Jeg tvivler desværre kraftigt på at prislejet for iPhone kommer til at ligge i nærheden af de 1000 kr. Den pris er baseret på et marked hvor operatørerne typisk binder kunderne i 24+ måneder, og derfor kan give et større tilskud til telefonen for at få folk til at binde sig. Det er næppe realistisk at operatørene giver et ligeså stort tilskud for at få folk til at binde sig i 6 måneder. I så fald skulle det være med et abonnement der var væsentligt dyrere end dem vi ser på markedet idag.

Jarnis

PS. Rygtet siger at Apple er ved at ændre forretningsmodel, så de ikke længere får en del af samtale/forbrug omsætningen, men leverer telefoner på samme vilkår som alle andre telefonproducenter. Dette støtter bare det oventsående.

  • 0
  • 0
#2 Jesper Lund Stocholm Blogger

Jarnis,

Umiddelbart er jeg enig med dig. Det eneste "realistiske" bud jeg har hørt er fra John Strand, der forudser en prissætning på kr. 2000 for terminalen med et 599/md-abonnement. Alt i alt kommer den derfor til at koste kr. 4500.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere