Telenor tilbage i kampen om kunder med nye bredbåndsprodukter

Telenor lancerer nye højhastighedsprodukter, der kan købes uden en tilknyttet tv-pakke.

Telenor lancerer en række nye højhastighedsprodukter under navnet Maxspeed, hvormed mere end 966.600 danske husstande, der får bredbånd via TDCs kabel-tv-net (coax), nu får mulighed for købe 1.000 Mbit internet til 249 kroner uden at være tvunget til at tilkøbe dyre tv-pakker.

Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

»Danskernes dataforbrug galoperer af sted. Vi elsker at streame, game og surfe, og vi gør det hele på samme tid. Det kræver højhastighedsforbindelser, hvis alle skal være på, uden at forbindelsen hakker,« siger Tor-Arne Fosser, der er CMO Consumer i Telenor.

Derudover har Telenor i 2019 indgået to fiberaftaler med Eniig (nu Norlys) og Nordenergi, hvilket betyder, at 45.000 husstande i løbet af foråret kan få højhastighedsforbindelser på Eniigs fibernet gennem Telenor, og 120.000 nordjyske husstande på Nord Energis fibernet i sensommeren 2020.

»Det er vigtigt for os at kunne tilbyde kunderne de bedst mulige forbindelser. Derfor er vi glade for de to fiberaftaler, vi har indgået i 2019, og vi ser frem til at kunne tilbyde endnu flere danskere stabile højhastighedsforbindelser til en lav pris uden bøvl i det nye år,« siger Tor-Arne Fosser.

Herudover tilbyder Telenor allerede fiberforbindelser til 200.000 husstande i hovedstadsområdet via TDC’s fibernet. Prisen på højhastighedsfiber bliver lidt højere, da engrospriserne er højere og varierer fra fiberleverandør til fiberleverandør, skriver Telenor.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#3 Kenneth Schack Banner

Sørgelig artikel.. Der lyder mere som en reklame end en artikel.. Hvad med at man satte deres bredbåndsløsning op imod de andres?

Deres pris er ikke bedre end de andres og hastighederne er formentligt ens.. I dag siger de alle 1000 Mbit/s, men hvor mange almindelige husstande bruger 1000 Mbit/s?

Håber dog de kommer på Mobilt bredbåndsmarkedet snart.. Hvis de da skal med til den kamp..

 • 7
 • 0
#4 Anders Jelnes

Jeg har en 1000/500 via fiber til 349,00 per måned via kviknet... Prisen afhænger nok af om det er tdc fiber eller en anden.... Hos mig leverer kviknet via tdc fiber.

Det der gør kviknet lækkert for mig er: 1. intet krav om at en udbyders (skod) boks skal sidde foran mit udstyr

 1. Jeg får fast ipv4 for 10,00 per måned... Hos tdc/yousee er det 50,00

 2. Jeg får uden beregning et ipv6 range med

 3. Deres kundeservice ved rent faktisk hvad de laver!

 4. Stadig forholdsvis ny hos kviknet, men so far spiller det bare

Kender ikke andre der giver mig den frihed

 • 2
 • 2
Log ind eller Opret konto for at kommentere