TDC's ferietilbud: Få 10 megabyte udlandsdata for 29 kroner

TDC lancerer ny måde at sælge udlandsdata til smartphonebrugerne. Send en sms inden du tager afsted, så får du 10 megabyte-pakker à 29 kroner - eller 100 megabyte for 249 kroner.

Nu lancerer TDC et produkt målrettet rejselystne smartphone-brugere. Med ’Rejseklar Data’ kan man købe udlandsdata på uge- eller dagsbasis. Prisen er end 29 kroner for ti megabyte og 249 kroner for en ugepakke med 100 megabyte. Det skriver TDC i en pressemeddelelse.

»Vi arbejder hele tiden på at give kunderne større tryghed, når de bruger vores produkter. Det gælder også mobildata. At bruge mobilen til at se på Google-kort, tjekke vejrudsigten eller omregne valuta er efterhånden en helt naturlig del af manges ferievaner. Det vil vi rigtig gerne indrette os efter,« udtaler TDC Privats mobildirektør Johan Kirstein Brammer.

Det nye produkt virker i 32 europæiske lande, og kunderne bliver advaret med en sms, inden de har brugt pakken helt op.

Den 2. maj giver TDC privatkunder en ekstra mulighed for tryghed omkring mobilens dataforbrug på rejse i udlandet. Med produktet ’Rejseklar Data’ kan man fremover tilkøbe udlandsdata på dags- eller ugebasis til end lavere pris.

”Vi arbejder hele tiden på at give kunderne større tryghed, når de bruger vores produkter. Det gælder også mobildata. At bruge mobilen til at se på Google-kort, tjekke vejrudsigten eller omregne valuta er efterhånden en helt naturlig del af manges ferievaner. Det vil vi rigtig gerne indrette os efter,” fortæller TDC Privats mobildirektør Johan Kirstein Brammer.

’Rejseklar Data’ fungerer sådan, at man kan købe en pakke på 10 MB data til 29 kroner, som varer et døgn, eller til data er brugt. Eller man kan købe en hel ugepakke med 100 MB for 249 kroner. Det er gratis at være tilmeldt, og der er ingen binding.

TDC lancerede tidligere i år ’Rejseklar Tale’, der som data-abonnementet ikke koster ekstra, men først og fremmest skal sikre, at kunderne er trygge ved at bruge mobilen på ferien.

”Der har været meget stor interesse for at tilmelde sig vores rejse-produkt på tale, og jeg er sikker på, at vi kommer til at se stor interesse for data-produktet også. Vores undersøgelser viser meget klart, at mange danskere fortsat er bekymrede for udgifterne ved at bruge mobilen i ferien. Det håber jeg, at vores nye rejse-produkter kan gøre op med,” siger mobildirektøren.

Også TDC’s erhvervskunder kan se frem til et nyt udlandsprodukt. TDC Erhverv kommer med lignende dataprodukter for at imødegå, at mange virksomheder i dag har restriktioner på medarbejdernes mobiler, når de bliver sendt til udlandet. Dermed går virksomhederne glip af gevinsten ved mobile medarbejdere. Datapakkerne fra TDC Erhverv lanceres ligeledes d. 2. maj.

Fakta:

Rejseklar Data gælder i 32 europæiske lande. Oversigt over aktuelle lande kan findes her: www.tdc.dk/rejseklardata
Når man kommer på et udenlandsk netværk (hvor ens datapakke gælder), modtager man en sms med pris pr. pakke. For at starte brug af Rejseklar Data sender man en bekræftende sms. Indtil man sender den bekræftende sms er ens dataforbindelse spærret.
Når en kunder har brugt 80 procent af en pakke, modtager man en info-sms som man kan svare bekræftende på så man fortsætter automatisk til den næste pakke
Når en kunder har brugt 100 procent af en pakke, bliver man spærret, til man har sendt en ny bekræftelses-sms
Når en dags- eller uge-pakke er brugt op, er det muligt at købe nye

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#8 Per Tolbøll

Købte et "wertekarte" kos den lokale radiosmed i en lille østrigsk by i vinterferien - betalte 35€ - trylle-rylle: Ubegrænset datatrafik(*), foruden et utal af SMS'er, MMS'er og taletid - vi lader lige tallet stå et øjeblik: 35€ (det er vist lige i omegnen af 249 kr). Prøv igen, TDC, og vær seriøse denne gang

(*) Dog, ved et helt eksorbitant dataforbrug (> 10Gb) blev forbindelsen "gedrosselt", dvs. båndbreddebegrænset.

  • 1
  • 0
#9 Uffe Ougaard

2.49 kr/Mbyte er stadig en hamper pris. På vinterferien i Norge købte vi et Telenor Kontantkort til vistnok 200 kr. Det gav i praksis ubegrænset datatrafik (en lille G-byte i løbet af ugen) selv om vi fik besked om båndbreddebegrænsning efter 500 Mbyte, uden at vi egentlige mærkede noget til det. Kortet blev belastet med 10 kr/dag, så vi har til endnu en eller 2 ugers ferie i Norge (De 200 kr skal dog bruges indenfor 15 eller 18 måneder). Til gengæld var samtaler til udlandet med dette kort utroligt dyre - så vidt jeg husker langt over den EU normerede pris for opkald med hjemlandets SIM kort.

  • 0
  • 0
#10 Henning Wangerin

.... med et Comviq data-abo.

Jeg blev godt nok bildt ind at det var nødvendigt at købe en startpakke incl modem til 299 SEK, hvilket jeg bagefter fandt ud af ikke nødvendigvis havde været et krav - Comviq har også gratis startpakker.

Den pågældende 7-11 havde den åbenbart bare ikke liggende. :-(

/Henning

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere