TDC stopper 440 mio. spammails hver måned

Spamfiltret hos TDC har travlt. Dagligt stopper det over 10 millioner spammails til danskerne. Det er en tredobling inden for de seneste tre år oplyser selskabet.

Det er organiserede bander, der står bag en daglig udsendelse af over 10 millioner spammails tiltænkt danske TDC-kunder.

Det oplyser selskabet i en pressehenvendelse efter en nylig optælling af omfanget af spam hos TDC's kunder. Hver måned stopper TDC 440 mio. spammails sendt til TDC's privatkunder.

Dermed er antallet af spammails steget til det tredobbelte i løbet af de seneste tre år. Langt størsteparten stammer fra organiserede spamnetværk, oplyser TDC.

Tallet betyder, at 8 ud af 10 mails, der bliver sendt til TDC's kunder, er såkaldte spammails. Til sammenligning var tallet for tre år siden 7 ud af 10.

TDC har siden 2004 haft en spamfilterløsning for at beskytte privatkunderne. Dog har mængden af spam siden været kraftigt stigende og TDC stopper i dag tre gange så mange spammails som på samme tidspunkt for tre år siden.

TDC har også regnet på, hvor stort problemet er, hvis man printede de bortfiltrerede spammails ud. Stabler man dem oven på hinanden, vil bunken blive 50 km. høj. I alt forventer TDC at stoppe 6,5 mia. spammails i 2008.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Simon L. Nielsen

Det ville nok være mere præcist at sige at de har stoppet 440 mio mails...

TDC's spam filter er så aggressivt at jeg flere gange har oplevet at mails ikke er kommet frem til TDC brugere, så jeg vil gætte på at en del af de 440 mio falske positive som folk aldrig finder ud af.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere