TDC samler 500 udviklere i ny agil enhed

Illustration: TDC
Koncernen håber, det kan hjælpe med at tiltrække talenter.

TDC samler over 500 udviklere i en ny forretningsenhed – Digital – med et årsbudget på 700 millioner i årsbudget.

Enheden får ansvar for at udvikle ny cloud- og tv-løsninger til koncernen, fremgår det af en meddelelse fra TDC.

Læs også: It-professionelle downvoter teleselskaber: »Vi er bedre end vores rygte«

De femhundrede udviklere skal arbejde agilt – noget som TDC angiveligt allerede har høstet gode erfaringer med. Selskabet har blandt andet sammensat små hold IT-udviklere, kundeservicemedarbejdere, bruger-design eksperter og teknikere, der arbejder agilt med en specifik del af den digitale brugeroplevelse.

»Vi vil samtidig skabe et attraktivt miljø med stor respekt for IT-udviklingskompetencer, og hvor digitale talenter i et agilt miljø har mulighed for at udvikle de nyeste digitale underholdningstjenester,« bemærker koncernchef Pernille Erenbjerg i meddelelsen.

Læs også: TDC ændrer forklaring: Nedbrud skyldes hardwarefejl

»Med kunderelationer til to af tre danske virksomheder og tre af fire danske husholdninger, med over to millioner brugere af vores digitale underholdningstjenester samt Danmarks største underholdningsbudget på over to milliarder kroner, vil de digitale talenter have interessante udviklingsmuligheder,« fortsætter hun.

Version2’s egen undersøgelse blandt it-professionelle – IT Company Rank – viste i november, at TDC har udfordringer med selskabets image, når det kommer til at tiltrække talenter. Ud af undersøgelsens 50 virksomheder landede TDC på plads nummer 48 målt på attraktivitet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere