TDC sætter prisen op for erhvervskunder

Fra nytår vil TDC automatisk begynde at sætte prisen op med mindst to procent om året for erhvervskunder.

Teleselskabet TDC vil fra nytår sætte priserne op for erhvervskunderne, og det skal frem over ske hvert år, så prisen vil stige med mindst to procent om året. Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge TDC følger prisstigningen forbrugerprisindekset, og de højere priser skal være med til at bevare indtjeningen i TDC's erhvervsforretning.

Selskabets udmelding skal desuden ifølge analysefirmaet IDC ses som et klart signal til kunderne i stedet for, at de hvert år skal vente på at få at vide, om TDC vil sætte priserne op.

Strategien kan dog i sidste ende med at give bagslag for TDC, hvis konkurrenterne ikke følger trop.

»Jeg tror ikke, at løbende prisstigninger er vejen frem. Tværtimod kan det give bagslag for TDC, fordi man retter kundernes fokus på prisen,« siger direktør Torben Rune fra rådgivningsfirmaet Netplan, til Jyllands-Posten.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Carsten Stenberg

Det lyder umiddelbart, som en rimelig metode, men eftersom TDC konsekvent laver om på deres prismodeller, så tvivler jeg på at det bliver mere gennemskueligt at den grund.

Senest har TDC genindført minuttakst på fastnet- og ip-telefoni per 1/1-2014, hvilket ellers blev afskaffet for et par år siden - dengang mod at abonnement steg markant.
Og naturligvis falder abonnement ikke igen, men får endnu et hak opad, ligesom minuttaksten iøvrigt stiger 15% !

Og jo, jeg overvejer at droppe fastnettet og TDC i almindelighed, men hvis vi ikke havde denne defacto-monopol-situation på teleområdet, så burde det ikke være nødvendigt.

  • 5
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere