TDC på shoppingtur: Opkøber Fullrate

TDC køber aktierne i Fullrate og overtager dermed virksomheden, der kommer til at køre videre med samme ledelse.

TDC har i dag indgået en aftale om at købe aktierne i Fullrate, skriver TDC i en pressemeddelelse.

Fullrate har siden 2006 tilbudt bredbånd og telefoni, og det har de gjort det så godt, at den gamle telegigant TDC slet ikke kunne stå for opkomlingen.

»Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads,« udtaler TDCs administrerende direktør og koncernchef, Henrik Poulsen.

TDC oplyser i pressemeddelelsen, at Fullrate har oplevet en kraftig vækst, siden virksomheden gik på markedet i foråret 2006.

Omsætningen endte på 181 mio. kroner i 2008, hvilket er en fordobling i forhold til 2007.

Fullrate fortsætter som et selvstændigt brand i TDC-koncernen, og den nuværende ledelse i virksomheden pilles der heller ikke ved.

»Fullrate bliver et nyt stærkt brand i TDC-familien, og jeg har store forventninger til selskabet. Derfor er det også vigtigt, at ledelsen fortsætter, så vi sikrer kontinuitet,« udtaler Henrik Poulsen.

Fullrate har 110 ansatte og fordoblede i løbet af 2008 antallet af kunder, så selskabet ved årsskiftet havde over 76.000 privat- og erhvervskunder, svarende til godt fire procent af det danske bredbåndsmarked.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (13)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#3 Ebbe Hansen

Har det lidt ligesom jeg er forfulgt.

Jeg modtog i onsdags et underligt opkald fra TDC, de 'skulle lige tjekke' mit firma's oplysninger, om CVR var korrekt!!! Mit firma har et privat-abonnement hos fullrate.

Jo, nu er jeg tilbage i folden. Er der nogen gode forslag til et bredbåndsselskab, der kan tage over, når TDC får ødelagt Fullrate?

 • 0
 • 0
#4 Ulrik Rasmussen

Det var pokkers. Jeg blev Fullrate-kunde i december for at undgå TDC's alt for høje priser og elendige kundeservice. Jeg har indtil videre været tilfreds, men kunne da kraftigt overveje at skifte selskab nu, primært af principielle årsager.

Det virker som om TDC ikke selv er i stand til at lave god kundeservice, og lader de små nystartede selskaber tage sig af det. Når det så viser sig at selskaberne rent faktisk har success skrider TDC ind og køber det hele, og sætter en stopper for prisfaldet og konkurrencen.

Er der nogen der kender nogle alternativer? Jeg har haft kig på dansknet.dk, men de virker utroværdige med deres bevidst misvisende abonnementspriser på 99,- om måneden, som reelt kun gælder de første tre måneder.

 • 0
 • 0
#5 Lars Lystrup Christensen

Der er andre danske internetleverandører (f.eks. Danske Telecom, Dansknet, Telenors fold, Telias fold samt flere), som stadig leverer bredbånd uden at man behøver sige TDC, både på DSL samt på andre teknologier.

I den sidste ende kommer det an på, hvilke behov man har samt hvad man er villig til at betale...

Og jo, har relationer til mindst ét af ovenstående selskaber...

 • 0
 • 0
#6 Martin Nissen

DanskNet har også været i mit søgelys for et par måneder siden, men efter 2 telefonsamtaler med deres tekniske afdeling, valgte jeg at søge videre. De virker ikke særlig kompetente, manglede overblik over deres egene produkter og var svære at komme i kontakt med.

Jeg skiftede selv til Fullrate fra Cybercity. Nu vil jeg lade TDC' handlinger afgøre om jeg skifter igen.

 • 0
 • 0
#7 Steen Guttknecht

Ebbe Hansen skrev:

Jo, nu er jeg tilbage i folden. Er der nogen gode forslag til et bredbåndsselskab, der kan tage over, når TDC får ødelagt Fullrate?

Ja det er mere end træls. Og hvad gør man ved det? Der popper nogle smarte, korthårede hurtigsnakkere op, og introducerer et alternativ til det gridske, halvstatslige, non-service-mindede TDC-monopol. Og så snart det rigtigt kører, sælger de raske (og åbenbart også gridske) fyre projektet til monopolet, og hæver kassen. Det ligner en eller anden form rutine, som også ses praktiseret hos f.eks. net-bankerne.

 • 0
 • 0
#8 Morten Nissen

Har jeg altså aldrig haft noget skidt at sige om. Nuvel kan det nogen gange være lidt svært at komme igennem first line of defence - men man kommer da igennem - men stort set alle steder jeg læser omkring tdc læser jeg opkast - måske jeg blot er heldig, eller påvirket af at være eks. stofa-kunde :)

 • 0
 • 0
#9 Morten Grouleff

Jeg er ikke sikker på at det er så skidt for os Fullrate-kunder. Kunne Fullrate mon fortsætte deres agressive vækst og prissætning på samme tid, uden penge udefra? Hvis svaret er nej til det spørgsmål, skal vi nok være glade for at de ikke bare forsvandt. Omvendt Fullrates priser falder nok ikke længere.

Måske er det en bevidst strategi for TDC. Det er tilsyneladende blevet så svært eller dyrt for dem selv at udvikle nye produkter og tjenester ovenpå deres basisydelser (så som DSL) at den eneste vej til vækst er at opkøbe dem. Opkøbet af Telmore i sin tid lignede samme historie.

 • 0
 • 0
#11 Mads Bendixen

Opkøbet af Telmore i sin tid lignede samme historie.

Og klagepunkterne er de samme. Folk burde skele lidt mere til den handel, for det er præcis samme scenarie. Jeg havde da mine betænkninger da TDC overtog Telmore i sin tid, men det er svært at se at det er gået ned ad bakke siden da - tværtimod vil jeg sige.

 • 0
 • 0
#12 Søren Blom

En sur smily var også noget af det første jeg gav da nyheden om TDC´s køb af Fullrate slap ud. Men jeg tror ikke vi skal være så bekymret. Min egen lille uvidenskabelig analyse af TDC´s køb af Fullrate, er at det nok ikke kommer til at gøre nogen større forskel. Fullrate beholder sit navn og sit koncept, helt på linje med Telmore da de blev købt af TDC, så på den konto gør det næppe nogen forskel, om det er TDC, JMI Invest eller nogen helt tredje der ejer butikken, der hvor TDC´s ejerskab af Fullrate kan komme til at betyde noget, er at udviklingen på pris kontra hastigheden på DSL forbindelsen måske ikke kommer til udvikle sig så gunstig fremover, tror jeg mere skyldes regeringens ønske om at afvikle medarbejderbredbånd pga. beskatningen , så man kan ikke udelukkede give TDC skylden, hvis vores internetforbindelser ikke har haft en gunstig udvikling set far et forbruger syn i løbet af de næste 12 måneder. Men lad os se hvad der sker, personligt tror jeg ikke vi skal frygte så meget.

 • 0
 • 0
#13 Vagn Hansen

Jeg har været Fullrate kunde i ca 1 år, og jeg har fået mindst 30 personer til at skifte fra TDC til Fullrate. Min regning blev mere end halveret, da jeg skiftede, men servicen blev mindst fordoblet. Jeg har spærret for mobilopkald fra min fastnet, og undgår så vidt muligt 70-opkald, så regningen er kun godt 209 kr pr måned. Mobil har jeg 2 M1 abnonnementer. 1 stk 50 min gratis og 1 stk sekundafregnet. jeg tror ikke det kan gøres billigere og bedre. Man kan dog frygte at servicen bliver ringere, idet TDC blot undgår at ansætte flere supportere i takt med at abonnementstallet stiger. Samtidig må man dog også huske på at Fullrate også er en cypercity-killer. Desværre er der også det faktum at IT-Telestyrelsens beregner ikke kan finde ud af at få Fullrate med i deres beregninger, så man skal på nettet og selv gøre arbejdet med at finde dem

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere