TDC indfører avanceret identitetsstyring

TDC Hosting har indført automatisk identitetsstyring af 120 teknikere, der overgiver 6.000 servere, der servicerer 25.000 kunder. Resultatet er bedre sikkerhed, kvalitet og lavere omkostninger.

For at forbedre kvaliteten og sikkerheden har TDC Hosting A/S indført automatisk identitetsstyring med hjælp af Tivoli Identity Manager (TIM) fra IBM.

Med kundepasswords har det dog vist sig være vanskeligt at tilbageføre fejl i systemerne til rette vedkommende og derved rette hurtigt op på dem, ligesom det er for ressourcekrævende manuelt at oprette nye passwords hver tredje måned i overensstemmelse med virksomhedens IT-revisionserklæring.

Derfor har TDC Hosting A/S skiftet til personlige passwords, der automatisk skubbes ud til samtlige netværk. Som standard skiftes password ud hver tredje måned.

»Kravene til sikkerhed og brugervenlighed vokser i takt med, at vores it-miljøer bliver mere og mere komplekse. Det er altafgørende for os, at vi kan garantere sikkerhed for data og systemer, samt sikkerhed for at eventuelle fejl forhindres eller rettes hurtigt. TIM arbejder smidigt sammen med vores øvrige infrastruktur,« siger Kim Bahir Andersen, afdelingschef i TDC Hosting A/S til Version2.

Løsningen er samtidig kosteffektiv for TDC Hosting A/S og reducerer udgifterne til identitetsstyring med 25 procent i forhold til andre alternativer på markedet som fx fælles brugerkonti eller løsninger, hvor adgang spores via VPN. Kundernes oplevelse er i top, og for teknikerne er denne løsning 100 procent transparent.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Anonym

suk...

Jeg vil vædde med at 99.9% af alle der får disse 90 dages passwords skift har det samme password gang til gang, blot med et stigende tal i starten eller i slutningen.

Jeg kan ikke huske hvem, men jeg mener at jeg engang læste om en professor inden for sikkerhed, som klart foretrak et komplekst password for livstid frem for et usikkert der bliver skiftet ud hver 3. md

  • 0
  • 0
#2 Jan Vennike

Hmm

Kan da huske et sted, hvor der skulle skiftes password hver måned, skulle bestå af mindst et stort, et lille bogstav og 1 tal og være mindst 5 tegn langt - desuden måtte de 10 sidste ikke være ens.

Der var SKRÆMMENDE mange brugere der køre med Januar01, Februar02, Marts03 osv :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere