TDC hæver igen priserne på mobilabonnementer

De billigste abonnementer stiger 10 kroner af hensyn til øget dataforbrug.

Fra 1. december hæver TDC prisen på deres billigste abonnement. Det oplyser TDC til Ritzau Finans ifølge Business.dk. Det er anden gang inden for kort tid, at de gør dette, idet TDC også i oktober satte prisen op med 10 kroner.

I sidste omgang fulgte de tre andre store danske teleselskaber Telia, Telenor og 3 Mobil med i abonnementsstigningen.

Dermed er det over de seneste par måneder nu blevet 17 pct. dyrere at have et mobilabonnement i den billige ende. De højere priser skal være med til at finansiere udbygningen af mobile netværk, fordi at forbrugerne efterspørger mere data, lyder det fra TDC.

»Som Danmarks største teleselskab skal vi sikre den rette teknologiske udvikling til gavn for kunderne. De seneste år har TDC stået for 58 pct. af den samlede investering i danskernes digitale motorveje. Vi vil også gerne i fremtiden have mulighed for at investere - og det kræver en solid forretning,« oplyser TDC i et skriftligt svar til Ritzau Finans.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Brian Hansen

»Som Danmarks største teleselskab skal vi sikre den rette teknologiske udvikling til gavn for kunderne. De seneste år har TDC stået for 58 pct. af den samlede investering i danskernes digitale motorveje. Vi vil også gerne i fremtiden have mulighed for at investere - og det kræver en solid forretning,«

Så nu er TDC's net pludseligt blevet VORES net? :P Jøsses, de bygger som tossede fordi de var faldet fuldstændigt af hesten ift. konkurrenterne... Nu ser de så lige deres snit til at skrabe flere penge ind på den undskyldning...

  • 2
  • 0
#4 Thorvald Johannes Pedersen

Godt man har taletidskort fra Lebara. Men nu bruger jeg også mobiltelefon ekstremt lidt. Faktisk så lidt at jeg stadig har 156 kr på kortet, selvom sidst jeg tankede 150 kr på det, var i slutningen af juli. Med mit forbrug behøver jeg stort set kun at tanke op 1 gang om året eller sjældnere. Med mindre selvfølgeligt der lige kommer en periode, hvor jeg må bruge mobilen mere. Men jeg har også fastnettelefon, så hvis jeg ringer (hvilket er ekstremt sjældent) og hvis jeg er hjemme, bruger jeg den. Så mobilen er kun til lidt sms og endnu mindre tale.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere