Tabletbrugere får lollipop-opdatering galt i halsen

Illustration: Android Logo
Myriader af fejl plager opdatering af Googles styresystem og får telefoner og tablets til at køre langsomt.

Nexus 7 tablet brugere oplever at tabletten kører langsomt, crasher, og holder i nogle tilfælde helt op med at virke, efter de er opdateret med den seneste opdatering af Lollipop, styresystemet til Android. Det skriver BBC.

Blandt de indrapporterede problemer, forlyder det at ‘Air’-opdaterede apps holder op med at virke og ikke kan geninstalleres.

Læs også: New York bytter telefonbokse ud med 10.000 opkoblingspunkter til gratis wifi

Ifølge BBC har en lang række brugere, der som de første har taget opdateringen i brug, beklaget sig på Googles supportsider, og det ser ud til, at Nexus 7 brugere er værst ramt. Nexus 7 er GOogles egen tablet, hvor folk får tilbudt at opgradere styresystemet gennem 'Air', hvor opdateringen sker trådløst fra Google Play.

Det står ellers i skærende kontrast til de rosende ord, Lollipop fik med på vejen, da den blev præsenteret som det første styresystem, der fungerede på tværs af smarture, telefoner, tablets og computere og med en vellykket grad af brugervenlighed. Men nu viser der sig altså problemer med at opgradere.

Læs også: Nokia løfter sløret for Android-tablet med Atom-processor og vendbart USB-stik

»Nogle apps virker ikke og nogle crasher. Jeg ville ønske, jeg aldrig havde installeret opdateringen,« skriver Kristen Sawyer

En bruger ved navn StretchToo skriver:

»Chrome er dødt, ubrugeligt, Firefox virker næsten, keyboardet tager over et minut at loade og virker næsten , hvis du trykker præcist men dør, hvis du prøver at swipe.«

Tidligere på året var det Apple, der havde omfattende problemer med en opdatering af styresystemet og en ekspert i branchen råder ifølge BBC til, at man generelt venter et par dage med at hente den nyeste opdatering, hvis man vil undgå de værste problemer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere