Ups: Antivirus blokerede Facebook som en phishing-side

Den nyeste version af Symantecs antivirusprodukt Norton spærrede ved en fejl for brugernes adgang til Facebook.

Facebook er en hjemmeside, som opfordrer de besøgende til at afgive personlige oplysninger. Det er bestemt ikke forkert, men det var alligevel at gå et skridt for langt at kategorisere Facebook som en phishing-side.

Derfor måtte sikkerhedsfirmaet Symantec torsdag hurtigt ændre i den seneste opdatering til selskabets Norton Antivirus, fordi programmet spærrede for adgangen til Facebook. Det skriver CNET.

Det betød, at brugerne efter opdateringen blev mødt med en advarsel fra Symantec om, at den side, de forsøgte at besøge, indeholdt forsøg på phishing.

Meddelelsen skyldtes angiveligt, at en del af indholdet på Facebooks side blev kategoriseret som forsøg på phishing af Symantecs software.

Symantec oplyser til CNET, at fejlen kun berørte en mindre gruppe af selskabets Norton-kunder, før Symantec fik rettet fejlen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Erik Bruus

Jeg har også selv blokeret for facebook. Jeg er ikke hoppet med på facebook-vognen. Jeg havde ikke lige den store lyst til at installere phishing software frivilligt. :-) mvh, Erik.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere