Styr dit projekt sikkert i hus – hent ny viden på projekt:værktøjsdagen

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse.
7. november 2019 kl. 10:28
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Er du projektleder eller projektchef i det offentlige og optaget af de mange medieomtaler af offentlige projekter, der kører skævt? Er du involveret i bygge/anlægsprojekter og nysgerrig på BIM-systemer og VR-systemer som kan optimere byggeri og anlæg både i designfasen, byggefasen og driftsfasen?

Fylder cost of completion eller dokumentation for sustainability i projekter mere og mere?

Eller er du til dit projekt på jagt efter redskaber og metoder, som kan være med til at sikre, at dit projekt kommer i mål til tiden, til prisen og med opfyldelse af formål og gevinster?

Så deltag på årets konference for projektledere, projekt:værktøjsdagen, som Teknologiens Mediehus|Ingeniøren afholder i samarbejde med projekt:netværket på Tivoli Hotel & Congress Center i København d. 20. november 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse.

På konferencen bliver du præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige. Du får også lejlighed til at netværke og sparre med andre og møde der erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle værktøjer.

Projekt:værktøjsdagen sætter videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Projekt:værktøjsdagens program indeholder i år præsentationer fra Vejdirektoratet, som er notorisk kendt for at levere projekter til tiden og den aftalte pris.

Lego kommer og fortæller om deres projekter og om at samle læring op i afslutningsfasen for at bruge den i kommende projekter.

Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Projekt:værktøjsdagen foregår i inspirerende omgivelser på Tivoli Hotel & Congress Center, hvor du også kan se frem til en dag med god forplejning i form af morgenmad, frokost og netværksbar.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger